artikel uppdaterad 22 november 2020 till 23 h 44 mig


nedladdning Adobe InDesign 2020 föraktiverad


InDesign 2020 stöder format SVG, SVGZ et SMIL (animation SVG inföding) och återger utdata som vektorinnehåll när de exporteras till. PDF, HTML, EPUB eller Publish Online. dessutom, grafik SVG animerad kan förhandsgranskas i panelen Interaktivitetsförhandsgranskning EPUB d'InDesign.

Vad är nytt i InDesign
Under det senaste året, Technology for Publishing var en del av förhandsgranskningsprogrammet som testade nya versioner av'InDesign. Många tillagda funktioner fanns på vår önskelista!

Här är en lista över vad du kan förvänta dig av Adobe. InDesign 2020. (Du märkte namnbytet? "CC" har tagits bort.)

Kolumnregler
Kolumnregler kan automatiskt läggas till mellan kolumner i en textram med flera kolumner. Kolumnregler kan dras från uppkomsten av den översta raden i texten till nedstigningen av den nedre raden av text. I fallet med en tom textram med Infoga kolumnregler aktiverad, reglerna tillämpas från den övre insatsen till den nedre insatsen i textramen. Så snart det finns ett eller flera tecken i textblocket, kolumnregeln tillämpas från uppstigningen av den översta raden till nedstigningen av den nedre raden av text i ramen, som ett stycke. För att lägga till kolumnregler, välj funktionen i dialogrutan Textblockalternativ (Objekt> Textblockalternativ) eller i dialogrutan Objektstil

Hitta liknande bilder
Förutom den funktionalitet som finns i panelen CC Libraries, användare kan nu hitta liknande grafikresurser direkt från grafik placerade i sina layouter InDesign. Att hitta liknande resurser, en användare kan högerklicka på den grafiska resursen i dokumentet InDesign och välj Hitta liknande bilder, välj den grafiska resursen och välj Redigera> Hitta liknande bilder, eller välj den grafiska resursen och klicka på knappen Sök liknande bilder i egenskapspanelen. InDesign kommer att söka i Adobe Stock och CC Libraries-panelen. Sökning kan göras mer specifik genom att beskära delar av källklippet. Alla matchande tillgångar kommer att listas i panelen CC Libraries.

Förbättrad stavningskontroll / Omvänd stavningskontroll
Gilla Find-dialogrutan / Modifierare, användare har nu möjlighet att ändra sökriktningen. Användare behöver inte längre oroa sig för att hoppa över ett ord av misstag och behöva gå igenom hela dokumentet eller historiken för att hitta det ordet. Det är en stor tidsbesparare, speciellt vid kontroll av stavning av ett dokument som innehåller mycket text.

Policevariabler
InDesign stöder nu variabelt teckensnitt, ett nytt typsnitt av öppen typ som stöder anpassade attribut som tjocklek, bredden, lutning, optisk storlek, etc. en användare för att ändra anpassade attribut.

Tilldela genvägar till stilar med tangentbord utan numeriskt tangentbord
I tidigare versioner d'InDesign, stationära och bärbara användare som inte hade ett tangentbord med numeriskt tangentbord kunde inte tilldela kortkommandon för stilar. Användare har nu möjlighet att tilldela nästan vilken tangentbordsgenväg som helst med hjälp av tangentbord utan numeriskt tangentbord.

Hemsida
I tidigare versioner, för att visa startskärmen, användarna var tvungna att stänga alla öppna dokument. Nu, det finns en ny hemknapp som öppnar startskärmen när du vill. Den nya ikonen tillåter användare att flytta från ett dokument till startskärmen genom att klicka på pilknappen eller ikonen. InDesign.

dessutom, menyer som tidigare ingick i applikationsfältet (Visningsalternativ och skärmläge) har lagts till i verktygsfältet.

Sök Creative Cloud
Sökfunktionen högst upp på startskärmen har förbättrats. När du skriver, Föreslagna sökfraser börjar visas i en listruta, med tidigare sökta element. Sökfältet visas nu mitt på startskärmen och visar motsvarande objekt i Hjälp / Stöd, Användarlager och arbetsdokument.

Sortera i panelen Länkar med alternativet Skala
Skalfaktorn i panelen Länkar kan nu sorteras som siffror. I tidigare versioner, skalningsfaktorn sorterades alfabetiskt, enligt nedanstående.

Textmotorstöd för sydostasiatiska språk
En ny textmotor, Harfbuzz, läggs till under World-ready composer. Denna motor förbättrar rendering av skript för följande sydostasiatiska språk: Thai, birman, khmer, lao et cinghalais.

Import SVG
VG- och SVGZ-formatfiler kan importeras till dokument InDesign och InCopy. Innan, SVG: er från CC-bibliotek importerades som PNG i InDesign, men nu, de kommer att importeras som SVG. Läs SVG, samt Native Animation (LEENDE), stöds av InDesign och kan exporteras till HTML och ePub. Detta alternativ är tillgängligt både i dialogrutan Alternativ för export av objekt (fliken ePub och HTML Export) och i HTML- och ePub-exportdialogrutorna.

Adobe InDesign 2020 v15 föraktiverad


0
0.0 betyg
0 / 5 stjärnor (0 utsikt)
Excellent0%
Mycket bra0%
Medel0%
Fattig0%
Fruktansvärd0%

avboka

 

Betygsätt den här artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *