artikel uppdaterad 25 november 2020 till 3 h 46 mig


nedladdning Adobe Photoshop CC 2020 föraktiverad för Windows


Föreställ dig verkligheten med Adobe Photoshop 2020.
32 bitar, 64 bitar
Miljontals designers, fotografer och konstnärer runt om i världen använder Photoshop för att göra det omöjliga möjligt. Från affischer till förpackning, från grundläggande banners till underbara webbplatser, från oförglömliga logotyper till iögonfallande ikoner, Photoshop rör den kreativa världen. Med intuitiva verktyg och lättanvända mallar, även nybörjare kan skapa något extraordinärt.
Fullversion föraktiverad
Den kreativa världen fortsätter Photoshop
Miljontals designers, fotografer och konstnärer runt om i världen använder Photoshop för att göra det omöjliga möjligt.

Designad för vem som helst att utforma vad som helst;
Från affischer till förpackning, från grundläggande banners till underbara webbplatser, från oförglömliga logotyper till iögonfallande ikoner, Adobe Photoshop 2020 aktiverad håller den kreativa världen i rörelse. Med intuitiva verktyg och lättanvända mallar, även nybörjare kan skapa något extraordinärt.

Inte bara ta bilder.
Oavsett om du letar efter dagliga touch-ups eller totala förändringar, vår programvara för grafisk design erbjuder en komplett uppsättning professionella fotograferingsverktyg för att göra dina bilder till konstverk. Justera, beskära, ta bort objekt, retuschera och reparera gamla foton. Lek med färg, effekter och mer för att göra det vanliga till något extraordinärt.

Rita och måla allt du drömmer om med verktyg som är särskilt utformade för illustratörer. Måla i perfekt symmetriska mönster. Få snyggt utseende med utjämnande linjer. Och skapa med pennor, pennor, markörer och borstar som ser riktiga ut – inklusive mer än 1000 från den berömda illustratören Kyle T.Webster.

Symmetri-läge
Måla i perfekt symmetri med ett nytt läge som låter dig definiera dina axlar och välja mellan förinställda mönster som cirkulär, radiell, spiral och mandala.

Ny innehållsmedveten fyllningsupplevelse
Dedikerad arbetsyta låter dig välja exakta pixlar som ska användas för fyllningar, och Adobe Sensei underlättar deras rotation, deras skalning och spegling.

Ramverktyget i Adobe Photoshop 2020 är aktiverad
Skapa former eller textblock som du kan använda som platshållare på din duk. Dra och släpp bilder för att fylla ramarna och de skalas så att de passar.


0
0.0 betyg
0 / 5 stjärnor (0 utsikt)
Excellent0%
Mycket bra0%
Medel0%
Fattig0%
Fruktansvärd0%

avboka

 

Betygsätt den här artikeln

3 tankar på "Adobe Photoshop CC 2020

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *