Postuar ne Darknet përpunimin e të dhënave Faqja e internetit

Adobe indesign 2020

Shkarkoni Adobe InDesign 2020 para-aktivizuar InDesign 2020 mbështet formatet SVG, SVGZ dhe SMIL (animacion SVG amtare) et rendra la sortie sous forme de contenu vectoriel lors de l'exportation au format PDF, HTML, EPUB ou Publish Online. Për më tepër, les graphiques SVG animés peuvent être prévisualisés dans le panneau Aperçu de l'interactivité EPUB

Postuar ne përpunimin e të dhënave Faqja e internetit

Kodi i shkurtër në titullin WordPress

Si të shtoni një kod të shkurtër në shiritin e titullit meta të WordPress Shumë i lehtë për tu konfiguruar. Në skedarin function.php të temave tuaja shtoni këto dy rreshta: shtoni_filtër( ‘single_post_title’, ‘do_shortcode’ ); shtoni_filtër( ‘the_title’, ‘do_shortcode’ ); Atëherë ju thjesht duhet të krijoni kodin tuaj të shkurtër me redaktorin tuaj të preferuar. Bazë, WordPress nuk i pranon kodet e shkurtra në…

Postuar ne Darknet përpunimin e të dhënave Faqja e internetit

Adobe Photoshop CC 2020

Shkarkoni Adobe Photoshop CC 2020 aktivizuar paraprakisht për Windows Reimagine Reality me Adobe Photoshop 2020. 32 bit, 64 copa Miliona dizajnerë, fotografë dhe artistë në të gjithë botën përdorin Photoshop për të bërë të pamundurën të mundur. Nga posterat tek paketimet, nga banderola themelore te faqet e internetit të mrekullueshme, nga logot e paharrueshme te ikonat tërheqëse, Photoshop fait

Postuar ne Darknet përpunimin e të dhënave Faqja e internetit

Adobe Dreamweaver CC 2020

Shkarko Dreamweaver CC 2020 i aktivizuar paraprakisht Versioni i plotë Adobe Dreamweaver CC 2020 për Windows. Adobe dreamweaver është një redaktues për krijimin bazë të faqeve në internet. Shpejt, ofron mënyra më të shpejta dhe më të lehta për të hartuar, coder et publier des sites Web et des applications Web qui semblent incroyables sur n'importe

Postuar ne përpunimin e të dhënave Faqja e internetit

Shiko përditësimin e një WordPress artikull

Data e publikimit ka janë të rëndësishme.
Por data e fundit e modifikimit njohur d`un artikull d`une ose faqe është një element po aq i rëndësishëm.

Postuar ne përpunimin e të dhënave Faqja e internetit

Suite Adobe 2020 dhe 2021 cloud Creative pour Mac

patch Adobe 2019, 2020 dhe 2021 Pas disa hulumtimeve për Mac, Këtu janë disa adresë praktike ose të gjejnë një arnim për Mac për Adobe Produktit 2019 në 2021. Ne nuk jemi në Linux dhe për këtë arsye nuk mund të konfirmojë funksionimin e duhur. Adobe Patcher 2019 Zii 4.4.5 Një version i ri i disponueshëm për 2020 (Non

Postuar ne përpunimin e të dhënave Faqja e internetit

Ndrysho gjuhën e parazgjedhur të aplikacioneve të Creative Cloud.

Si për të ndryshuar parametrat gjuhë në aplikimet Creative Cloud

Postuar ne Darknet përpunimin e të dhënave Faqja e internetit

Adobe Acrobat Pro DC 2020

Shkarko Adobe Acrobat Pro CD 2020 për Windows Ekipi i FI paraqet mënyrën e përfitimit nga programi falas Adobe Acrobat Pro DC 2020. Një zgjidhje është gjetur, testuar nga ekipi ynë dhe funksionale. Adobe CC 2020 vendoset modul tij aktivizimit në dosjen e exe ose DLL të programit kryesor, a annulé le

Postuar ne Darknet përpunimin e të dhënave Faqja e internetit

Adobe illustrator CC 2019

Shkarkoni Illustrator, Versione 2019 për Adobe Illustrator 2019. Ky program nuk është më në internet. Një version i ri është i para-aktivizuar Illustrator-cc-2020

Postuar ne përpunimin e të dhënave Faqja e internetit

Pamje e kodit kompjuterik

  Si për të shfaqur dhe shembuj paraqesin e kodit në një faqe interneti. Ne pranishëm 3 Zgjidhjet. Prism CodeMirror SyntaxHighlighter NDLR: Ne kemi një preferencë për Prims.     1) Prism Highlighter Sintaksa lehtë dhe të zgjeruar, projektuar për të përmbushur standardet moderne web. Ajo është përdorur në mijëra faqet e internetit,…

Postuar ne përpunimin e të dhënave Faqja e internetit

Variablat copë Yoast SEO

  Les variables de bases Les variables avancées [site_reviews_summary assigned_to=post_id”] [site_reviews_form assign_to=post_id”] Annuler Notez cet article [site_reviews display=10 assigned_to=post_id”]

Postuar ne përpunimin e të dhënave Faqja e internetit

bar kërkimit WordPress

  Kodi php për të shtuar një bar kërkimit në një WordPress faqe. Linja e thjeshtë e kodit për të shtuar shortcode me Woody reklame copra plugin ose direkt në një skedar WordPress për tru. <?php get_search_form(); ?>   shembulli i punuar [site_reviews_summary assigned_to=post_id”] [site_reviews_form assign_to=post_id”] Annuler Notez cet article [site_reviews

Postuar ne përpunimin e të dhënave Faqja e internetit

Noopener noreferrer WordPress

Pse WordPress tani automatikisht shton NOREFERRER, NOOPENER të gjitha lidhjet në target_blank ?

Postuar ne Darknet përpunimin e të dhënave Faqja e internetit

Adobe Dreamweaver CC 2018

Shkarko Dreamweaver CC 2018
Dreamweaver është një redaktor për krijimin e web faqe themelore për të avancuar.
html, PHP, Javascript, xml, CSS dhe shumë të tjera ende.

Postuar ne përpunimin e të dhënave Faqja e internetit

apache alias 2.4 Dritaret

  Si të shtoni një dosje virtuale në një vend tjetër përveç faqes kryesore. Direktivat e dhëna nga ky modul përdoret për të manipuluar dhe kontrolluar URL në pyetje mbërritjes në server. The Alias ​​dhe ScriptAlias ​​direktivat janë përdorur për ndeshjen URL me shtigjet file të sistemit. kjo…

Postuar ne përpunimin e të dhënave Faqja e internetit

Piwigo integrohen me WordPress

Comment intégrer Piwigo avec Wordpress à l’aide d’un alias apache et d’une iframe. FI shpjegon se si të integrohen lehtësisht galerinë tuaj.

Postuar ne përpunimin e të dhënave Faqja e internetit

http për https si ?

  Si ishte HTTP HTTPS e saj për faqen. Të marrë një certifikatë për Encrypt falas ripërtëritëse Le të çdo tremujori. Shumë e thjeshtë dhe të lirë subjekt për të rinovuar kyç tuaj të gjithë 3 muaj (Periudha maksimale për të lira). SSL Për Lirë – Pa pagesë SSL Certificates Shto linjat e mëposhtme në…

Postuar ne përpunimin e të dhënave Faqja e internetit

Numri i rezultatin e kërkimit WordPress

  Si për të vendosur numrin e rezultateve për të shfaqur në kërkim të një blog WordPress. Shto këtë linjë për simpati fonction.php Edit linjë tuaj 5 numri i post ju dëshironi për të shfaqur për faqe në rezultatet tuaja. // Ndryshimin e numrit të rezultateve të kërkimit add_filter(‘pre_get_posts’, ‘wpm_search_results’); funksion wpm_search_results() { nëse…