Postuar ne Film streaming

Sokostream

790 referencat

Shkarko:    Funksionale
Cilësia: Shume mire.. pa dritare
vlerësim: Shumë Shumë i mirë.. katalog i vogël por shumë mirë i menaxhuar, të lumtë
Faqja e internetit:   Sokostream

Postuar ne Film streaming

Voirfilm

38778 referencat

Shkarko:    Correct
Cilësia: Bien pour chercher des bandes annonces
vlerësim: Que des bandes annonces, aucun film sur le site.. Déconseillé !
Faqja e internetit:   Voirfilm

Postuar ne Film streaming

Zone streaming

2122 referencat

Shkarko:    Ne peut pas être évalué, aucun film présent sur cette plateforme
Cilësia: On cherche encore le bouton play
vlerësim: Pas de lecteur présent et aucun lien.. A fuir !
Faqja e internetit:   Zone streaming

Postuar ne Film streaming

Kinemaja

5817 referencat

Shkarko:    Shpejt
Cilësia: Katalog shumë i mirë dhe i mirë
vlerësim: Shume mire.. Popup i vogël
Faqja e internetit:   Cinemay

Postuar ne Film streaming

Filmgratuit

214 referencat

Shkarko:    Rrjedhë e mirë kur mund të gjesh një lidhje që funksionon
Cilësia: Problem i madh i lidhjes video
vlerësim: Katalogu i rrallë dhe shumë lidhje të prishura .. Nuk rekomandohet !
Faqja e internetit:   Filmgratuit

Postuar ne Film streaming

StreamingDiv

59137 referencat

Shkarko:    Nën provë..
Cilësia: Nuk është testuar, site hors ligne le soir de l'évaluation, dommage mais on laisse une chance
vlerësim: Record de base de donné avec plus de 50 000 referencat !
Faqja e internetit:   StreamingDivx

Postuar ne Film streaming

Transmetimi i AC

5736 referencat

Shkarko:    mirë
Cilësia: mirë
vlerësim: Shpejt, Pa reklama, pa rimorkio.. E lartë!
Faqja e internetit:   Streaming AC

Postuar ne Film streaming

LibertylandVF

311 referencat

Shkarko:    Asnjë provë e mundur
Cilësia: Pak zgjedhje në frëngjisht ndryshe nga titulli i faqes dhe katalogu i vogël, gjynah ka një prezantim dhe lexueshmëri shumë të mirë në faqe të caktuara
vlerësim: Pa transmetim.. shkarkimi është i mundur në disa filma (amazonprime ose itunes)
Faqja e internetit:   LibertylandVF

Postuar ne Film streaming

Gënjeshtra

50235 referencat

Shkarko:    mirë
Cilësia: Shume keq.. shumë Popup, mbi mesataren dhe ridrejton në një adresë tjetër https://tradhtitë.xyz
vlerësim: Ossibleshtë e mundur për të parë një seri, por duke i dhënë asaj shumë probleme për të mbyllur të gjitha dritaret e dritareve
Faqja e internetit:   Voirseries

Postuar ne Film streaming

Filmzenstream

694 referencat

Shkarko:    mjete, quelques coupures
Cilësia: Bien aucun Popup
vlerësim: të lumtë, il y a de quoi passer quelques heures
Faqja e internetit:   Filmzenstream

Postuar ne Film streaming

Rrjedha

611 referencat

Shkarko:    mirë
Cilësia: Mirë, përkufizim i mirë. bëni kujdes të klikoni në riprodhuesin e dytë të videove
ridrejtimet e para në faqet e reklamave
vlerësim: Katalogu i furnizuar mirë.. pikë negative: prezantim jo shumë intuitiv
Faqja e internetit:   Enstream

Postuar ne Film streaming

VKstreaming

17263 referencat

Shkarko: Shpejt
Cilësia: mirë, pas de popup, peu de sélection de trie et beaucoup d'affiche de film manquante
vlerësim: Correcte, pikë negative: 3 minute d'attente pour commencer le film
pas super quand on cherche et que l'on veut regarder quelques images pour savoir si le film va nous plaire
Faqja e internetit:   VKstreaming