Postuar ne Lajme

Coronavirus

Duan Ekipi FI përbashkët një deklaratë të rëndësishme fjalë përdoruesit nga një epidemiolog i madh “Massimo Galli” rreth pandemik se bota po pëson.

Postuar ne Darknet përpunimin e të dhënave

Adobe InDesign cc 2019 public.dll

Download public.dll, adobe cc Bandazh 2019 për InDesign.
Një zgjidhje është gjetur, testuar nga ekipi ynë dhe funksionale.

Postuar ne Darknet përpunimin e të dhënave Faqja e internetit

mbledhja adobe 2019

  Si të përdorni Adobe software lehtë. Patch për produktet e Adobe 2019. Si emri sugjeron, versioni 2019 u Patched fillim të këtij viti nga inxhinierët e darknet. Ajo nuk ka marrë kohë për të gjetur se si për shkatërrimin e përsëri pothuajse të gjitha produktet e Adobe. Adobe CC 2019

Postuar ne Darknet përpunimin e të dhënave Faqja e internetit

Adobe Acrobat Pro DC 2020

Shkarko Adobe Acrobat Pro CD 2020.
Shkarko Adobe Collection 2019 lirë për të shijuar atë.

Postuar ne Darknet përpunimin e të dhënave

Adobe pas efekt CC 2019

  Shkarko AfterFXLib.dll, CC Bandazh adobe 2019 pour Pas Effect. Shkarko Adobe Collection 2019 lirë për të shijuar atë. Adobe CC 2019 vendoset modul tij aktivizimit në exe ose DLL skedar të programit kryesor të, anuloi modulin klasik të aktivizimit amtlib.dll dhe çaktivizoi plotësisht metodën e aktivizimit jashtë…

Postuar ne Darknet përpunimin e të dhënave Faqja e internetit

Amt.emu v2 Adobe 2020

Office-emulator v2.0 – patch Adobe 2018 Dreamweaver, InDesign, pas Efektet, i gjallë, provë, dimension, Illustrator, InCopy, Lightroom, Premiere Pro

Postuar ne Darknet

Streaming pa pagesë

Ose të gjeni më të mirë vend të lirë streaming?
Cilat janë rreziqet për të parë streaming paligjshme ?

Postuar ne përpunimin e të dhënave Faqja e internetit

Shiko përditësimin e një WordPress artikull

Data e publikimit ka janë të rëndësishme.
Por data e fundit e modifikimit njohur d`un artikull d`une ose faqe është një element po aq i rëndësishëm.

Postuar ne FI Muzikë

Përzgjedhja muzikë FI

ekipi ynë, adhurues të mirë të shëndoshë të bëjë që ju të zbuloni disa adresa muzikë të mirë dhe lidhje të tjera të zbuluar gjatë kohës.

Postuar ne përpunimin e të dhënave

pa pagesë WinRAR (Version 3.71)

WinRAR është një software të dhënave compression zhvilluar nga ruse Eugene Roshal.
Që nga krijimi i tij në 1995, ajo është bërë një software i rëndësishëm në fushën e arkivimit të të dhënave.

Postuar ne recetë

datat kapuçin

recetë e mirë për të shoqëruar pjatat tuaja për ata që e duan përzierje e ëmbël kripur.   Për krem: 350 gram krem ​​lëngshme 110 gram krem ​​datat Heat, pastaj përzierje disa minuta që të ketë një krem ​​shumë të hollë të kromi. (Kromi me një fishek vetme dhe mund shtrëngojnë). ——————————– për…

Shkarko 7-zip
Postuar ne përpunimin e të dhënave

7zinxhir

7-Zip është një software të dhënave compression për të compress dosjet tuaja dhe dosjet në mënyrë që ata përdorin më pak hapësirë.

Postuar ne përpunimin e të dhënave Faqja e internetit

Suite Adobe 2019 cloud Creative pour Mac

patch Adobe 2019 për Mac. Disa adresa përshtatshëm për të gjetur një arnim për Mac për Adobe Produktit 2019.

Postuar ne përpunimin e të dhënave Faqja e internetit

Numri i rezultatin e kërkimit WordPress

  Si për të vendosur numrin e rezultateve për të shfaqur në kërkim të një blog WordPress. Shto këtë linjë për simpati fonction.php Edit linjë tuaj 5 numri i post ju dëshironi për të shfaqur për faqe në rezultatet tuaja. // Ndryshimin e numrit të rezultateve të kërkimit add_filter(‘pre_get_posts’, ‘wpm_search_results’); funksion wpm_search_results() { nëse…

Postuar ne përpunimin e të dhënave Faqja e internetit

bar kërkimit WordPress

  Kodi php për të shtuar një bar kërkimit në një WordPress faqe. Linja e thjeshtë e kodit për të shtuar shortcode me Woody reklame copra plugin ose direkt në një skedar WordPress për tru. <?php get_search_form(); ?>   shembulli i punuar

Postuar ne përpunimin e të dhënave Faqja e internetit

http për https si ?

  Si ishte HTTP HTTPS e saj për faqen. Të marrë një certifikatë për Encrypt falas ripërtëritëse Le të çdo tremujori. Shumë e thjeshtë dhe të lirë subjekt për të rinovuar kyç tuaj të gjithë 3 muaj (Periudha maksimale për të lira). SSL Për Lirë – Pa pagesë SSL Certificates Shto linjat e mëposhtme në…

Postuar ne përpunimin e të dhënave

Mbrojtja Disable Dritaret në kohë reale 10 përherë

  Si të çaktivizoni mbrojtje në kohë reale të Windows Defender përhershme pa të nuk do të jetë i formës së prerë.   Shpesh ndodh që mbrojtje në kohë reale në sistemin operativ të Windows 10 Ne mërzit heqjes se pak nganjëherë program shumë i dobishëm për nevojat tona. nëse ju…

Postuar ne përpunimin e të dhënave Faqja e internetit

Si të website

  Si për të krijuar, presë vet serverin tuaj HTTPS. Projektimi një kuti postare, kuptuar se si, zbatimi i faqes thjeshtë dhe dinamik. Ne përshkruajnë një të tërë, metodologjia e përdorur për të krijuar INTERFACE Frëngjisht. Ne duam të ndajmë përvojën dhe njohuritë tona. Universi internet, i madh, nuk na sjell…