Neni përditësuar 25 nëntor 2020 në 2 orë 59 më


download Adobe Dimension 2020 i aktivizuar paraprakisht.


Adobe Dimension është një grup i mjeteve përbërëse 2D dhe 3D me një ndërfaqe moderne miqësore për përdoruesit për të thjeshtuar përbërjen e ilustrimeve
Adobe Dimension CC 2020 është një aplikacion i fuqishëm dhe i përparuar që lejon përdoruesit të transformojnë dhe dizajnojnë imazhet e tyre në objekte ose imazhe 3D dhe 2D. Aplikacioni ka rezultate dhe raporte me cilësi të lartë dhe realiste. Ai përfshin mjete dhe mundësi të hollësishme dhe të gjera për të redaktuar filtrin dhe efektet e imazheve për të përmirësuar cilësinë e imazhit dhe për të arritur pamje dhe performancë më të mirë..

Adobe Dimension CC 2020 lejon përdoruesit të heqin objektin ose ndonjë pjesë të padëshiruar të imazheve me mundësi dhe metoda të ndryshme, të tilla që përdoruesit të mund të presin pjesën e padëshiruar, duke krijuar perspektivën e objektit të padëshiruar ose mund të përdorë mjetet e tjera të heqjes të ofruara nga aplikacioni.

Isshtë krijuar dhe zhvilluar për fillestarët dhe profesionistët për të mësuar aftësi të reja redaktimi dhe për të përmirësuar rrjedhën e punës së projektit pa humbur kohë dhe përpjekje. Përdoruesit mund të kryejnë detyra të tjera në produkte të tjerë të Adobe siç është Photoshop, Illustrator dhe vazhdo redaktimin pa ndonjë problem.

BORDI I PERDORIMIT:
Mos kryeni azhurnimet e propozuara duke rrezikuar që softueri të mos funksionojë më.

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *