Neni përditësuar 22 nëntor 2020 në 23 orë 55 më


download Adobe Illustrator CC 2020 pré-activé


Adobe Illustrator është softuer për krijimin e grafikës vektoriale.
Shtë pjesë e gamës së Adobe, mund të përdoret në mënyrë të pavarur ose përveç Photoshop, dhe ofron mjete të fuqishme vizatuese vektoriale.
Imazhet vektoriale përbëhen nga kthesa të gjeneruara nga formula matematikore. Një nga mjetet kryesore të Illustrator është "stilolapsi" i cili ju lejon të vizatoni kthesa me pamje perfekte duke vendosur pika ankorimi dhe tangente të cilat do të modifikojnë lakimin e tyre..
Një nga avantazhet e imazheve vektoriale është se ato janë të pavarura nga rezolucioni., domethënë ato nuk e humbasin cilësinë kur zmadhohen.
I përshtatshëm si për krijimin e dokumenteve të letrës ashtu edhe për ilustrimet për internet (logot, postera, etj.)
ky program është i orientuar drejt tregut profesional, përfshin shumë mundësi për të përmirësuar produktivitetin /

Adobe Illustrator CC 2020 v24 X 64 i aktivizuar paraprakisht

BORDI I PERDORIMIT:
Mos kryeni azhurnimet e propozuara duke rrezikuar që softueri të mos funksionojë më.


5
5.0 vlerësim
5 / 5 yll (1 pikëpamje)
i shkëlqyer100%
Shume mire0%
mesatare0%
i dobët0%
i tmerrshëm0%

anuloj

 

Vlerësoni këtë artikull

Faleminderit shkëlqyeshëm FI

5.0 vlerësim
10 nëntor 2020

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *