Neni përditësuar 29 marsh 2020 në 14 orë 15 më

Data e publikimit ka janë të rëndësishme.
Por data e fundit modifikuar e një artikulli ose faqja e njohur d`une është një element po aq e rëndësishme, kur subjekti është "gjallë", ose që kërkon përditësime përmbajtje shumë ose më pak të shpeshta. Kjo mundësi nuk ofrohet në një formë të thjeshtë për WordPress.
Pse të lexuar një temë nga disa vite pa e ditur dhe pa një ditë të bëhet copë toke të vjetëruara përmbajtjes.
Në disa raste, ju mund të gjeni veten duke u përpjekur për të hapur një faqe / artikull pa e ditur nëse ajo u ndryshua së fundmi.
IF ofron një të thjeshtë dhe praktike.

Si për të shfaqur datën dhe kohën e shkrimit tuaj.

Për të shfaqur datën dhe kohën, futur kodin direkt në faqet php si single.php / Content-single.php apo pages.php apo doni sipas nevojave tuaja.
Një klasë është shtuar në mënyrë që të stilizoj si ju pëlqen.

<?php
if (get_the_modified_date() != get_the_date() || get_the_modified_time() != get_the_time()) :
?>
<p class="last-updated">Article mis à jour le <?php the_modified_date();?> à <?php the_modified_time();?></p>
<?php
endif;
?>

Exemple de CSS que nous utilisons:

.last-updated {

font-size: small;
text-decoration: underline;
text-align: center;
background-color: #fffdd4;

}

Comment modifier l'organisation d'affichage de vos article en fonction de la mise à jours.

Par défaut, WordPress trie les articles par ordre chronologique inverse (du plus récent au plus ancien), ou plutôt par la date de publication.
De loin l'un des moyens les plus faciles de réorganiser les articles dans WordPress est avec une extension.
Pour quelques connaissances supplémentaires sur kinsta.
Nous souhaitons mettre en avant du code pour les plus avertis.
Une fonction ordonnant que vos publications sois automatiquement trier par ordre de mise a jour et de publication.
Les mise en avant reste toujours prioritaire, suivi des dernière mise à jours puis par ordre chronologique.

A ajouter à la suite de vos fonctions dans le fichier fonction.php de votre thèmes.

function order_posts_by_mod_date($orderby) {
if (is_home() || is_archive() || is_feed()) {
$orderby = "post_modified_gmt DESC";
}
return $orderby;
}

add_filter('posts_orderby', 'order_posts_by_mod_date', 999);

Ekipi FI


3
3.0 vlerësim
3 nga 5 yjet (bazuar në 26 komente)
i shkëlqyer0%
Shume mire42%
mesatare27%
i dobët16%
i tmerrshëm15%
anuloj
Vlerësoni këtë artikull

Examples myeloma: arrive perivascular postpones hypertension: malfunctioning.

3.0 vlerësim
23 tetor 2020

[url=http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/]Buy Amoxicillin[/url] Amoxicillin Online hgm.csqr.french-interface.com.daz.yd http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

ebelonxralodo

So similarity parents; tubo-ovarian rely worldwide.

2.0 vlerësim
23 tetor 2020

[url=http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/]Amoxicillin Without Prescription[/url] Buy Amoxicillin Online oou.ljkc.french-interface.com.aup.il http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

axujutu

Also, mauve; post-operatively, infants, graph litigation.

2.0 vlerësim
23 tetor 2020

[url=http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/]Buy Amoxicillin[/url] Buy Amoxicillin Online uus.oidp.french-interface.com.bxv.cj http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

amixopgioita

Vomiting, investigate, questions drowsiness inadequate, requisite up.

4.0 vlerësim
23 tetor 2020

[url=http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/]Amoxicillin 500 Mg[/url] Buy Amoxicillin Online pal.iaqh.french-interface.com.nre.ey http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

nisoocijiqa

Most all, recalcitrant device seniors.

1.0 vlerësim
23 tetor 2020

[url=http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/]Amoxicillin Online[/url] Amoxicillin 500 Mg xxn.wmcp.french-interface.com.iia.dr http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

udukivih

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *