Neni përditësuar 5 December 2020 në 4 orë 09 më


Gjeni në kohë reale të gjithë informacionin mbi evolucionin e koronavirusit në botë.


Një hartë ndërvepruese për rastet e renditura dhe vdekjet e raportuara në të gjithë botën, vend për shtet.

Johns Hopkins Coronavirus Resource Center

 

Ekipi FI dëshironin të ndanin një fjalë të rëndësishme me përdoruesit e internetit e cila u shqiptua nga një epidemiolog i shkëlqyer “Massimo Galli” rreth pandemik se bota po pëson.

«Shpresa ime është se ne mund të lirë veten nga ky virus më
tre muaj nga koha që ne të zbatohen rregulla të caktuara.
Dhe kjo është tashmë një kohë e tmerrshme
»

"Kjo nuk është dhe nuk do të jetë një gjë e shpejtë,
por në qoftë se kjo ndodh në afat të shkurtër,
Unë do të jetë i pari që të gëzohen "

"Vaksina është një shpresë e,
më parë 18 Programet e hapur për të marrë vaksinën.
Diçka do të dalë, me siguri,
por unë dyshoj se ne jemi në gjendje të kufizojnë
epidemia dhe për të kapërcyer në pritje vaksina "
.


Një përzgjedhje natyrore


Ajo shkon pa thënë se koha nuk do të kemi një vaksinë, gjestet pengesë do të bëhen të vdekura, SIGURIMI dinë të jetojnë në backups e njeriut në të ardhmen.

Bëni aranzhimet tuaja.

Qëndro i gjallë !!

1 menduar për "Informacioni Coronavirus

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *