Neni përditësuar 5 nëntor 2020 në 17 orë 02 më

 

Si për të rregulluar objektit menaxhimit përdorues piwigo .

Piwigo hasur disa probleme kohët e fundit dhe jo të shtoni ose të ndryshojë përdorues informacione llogari.
Një popup mesazh shfaqet në hapjen e menaxhimit të llogarisë faqe përdoruesit.
Problemi është se Mysql 8 përdor një tabelë të quajtur GROUPS.
Një prej këtyre kodeve në instalimin është emëruar në të njëjtën mënyrë dhe paraqet konflikt.
Këtu është zgjidhja.

Në instalimin tuaj Piwigo:

/admin/user_list_backend.php

Edit linjat 204 (linjë 3 shembulli ynë) dhe 213 (linjë 12 shembulli ynë) poshtë


SELECT
  user_id,
  GROUP_CONCAT(name ORDER BY name SEPARATOR ", ") AS groups
 FROM '.USER_GROUP_TABLE.'
  JOIN `'.GROUPS_TABLE.'` ON id = group_id
 WHERE user_id IN ('.implode(',', $user_ids).')
 GROUP BY user_id
;';
 $result = pwg_query($query);
 while ($row = pwg_db_fetch_assoc($result))
 {
  $groups_of_user[ $row['user_id'] ] = $row['groups'];
 }

et remplacer GROUPS par GRPS

SELECT
  user_id,
  GROUP_CONCAT(name ORDER BY name SEPARATOR ", ") AS grps
 FROM '.USER_GROUP_TABLE.'
  JOIN `'.GROUPS_TABLE.'` ON id = group_id
 WHERE user_id IN ('.implode(',', $user_ids).')
 GROUP BY user_id
;';
 $result = pwg_query($query);
 while ($row = pwg_db_fetch_assoc($result))
 {
  $groups_of_user[ $row['user_id'] ] = $row['grps'];
 }

Enregistrez vos modifications.

Vider le cache de votre navigateur.

Rechargez la page Web de piwigo dhe Admin -> Utilisateurs -> Gérer


0
0.0 vlerësim
0 / 5 yjet (0 pikëpamje)
i shkëlqyer0%
Shume mire0%
mesatare0%
i dobët0%
i tmerrshëm0%

anuloj

 

Vlerësoni këtë artikull

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *