Neni përditësuar 10 June 2020 në 23 orë 16 më

download Adobe Acrobat Pro DC 2020.
Shkarko Collection Adobe 2019 lirë për të shijuar atë.

 
Ekipi FI paraqet se si të ketë të lirë Adobe Acrobat Pro software CD 2020.

Një zgjidhje është gjetur, testuar nga ekipi ynë dhe funksionale.
Adobe CC 2020 vendoset modul tij aktivizimit në dosjen e exe ose DLL të programit kryesor, anuluar klasike amtlib.dll modul aktivizimi dhe plotësisht me aftësi të kufizuara metodën offline aktivizimit.

Është e vështirë dhe një ditë e testimit në makinat e shumta ne së pari e mori këtë rezultat.
Ajo është me anë të komenteve të shumë që ne mund të merrni atje.

Ne ofrojmë këto ditë disa arna pa këtë përmbyllëse të jetë për përdoruesit e internetit (MARS 2020).
Është e gjatë testeve tona ne kemi gjetur se pse.
Objektet kemi pasur në disa nga makinat tona kishte qenë më parë Patched me amtemu-V2 ne gjejmë në fillim 2020 për provë tjetër të mëparshëm.
Makinë tashmë ka ky lloj i dosjes instaluar Adobe Acrobat dha software funksionale, ndërsa jo të tjera (paaftësia për të hapur acrobat DC, lexuar gabim fotografi acrobat.dll).
Pra, ne të kryer operacionin e njëjtë duke filluar nga një config ri (Vetëm Genuine Dritaret kemi përdorur në testet tona) dhe suksesi.
dy(2) patch për këtë arsye janë të nevojshme për të arritur.
Thjesht herë software të instaluar të patch një herë të parë amtemu-V2.
Ne vetëm të bëjë për kapjen FRENCH INTERFACE çdo klik për kuptim më të mirë.

Shkarkoni dhe instaloni Acrobat Pro DC 2020

patch Adobe_Acrobat_Pro_DC_Patch_New_Fix_2020.7z është vend i vogël, efektive qasje software dhënien në përdorim të pakufizuar të Adobe Acrobat.

SQARIM i imazheve
1) Hapja Adobe Acrobat DC 2020 për një test të parë pas instalimit. Mbylle app dhe lëvizja le në.
2) Së pari klikoni për të përdorur software amtemu V2 mbi dritare 10 (Mos harroni të çaktivizuar mbrojtjen tuaj në kohë reale)
Zgjidhni Adobe Acrobat DC 2015 atëherë të vlefshme në patch.
3) kjo tregon PATCHING DONE
4) Kliko në informata shtesë.
5) Run gjithsesi.
6) Tani drejtuar patch Adobe_Acrobat_Pro_DC_Patch_New_Fix_2020.7z.
7) Pas instalimit të dytë, ju mund të filloni Adobe Acrobat. Ajo tregon dhe i kërkoi që të pranojë marrëveshjen e licencës. Keni bërë OK.
8) software juaj është funksional.
9) Hapja dosjen e bashkangjitur “i mirëpritur” instalimit si shembull.
10) Kjo është për ju. Ju mund edhe të krijojë dhe të redaktoni.

Një noter :
Është e mundur që të fillojë Acrobat ju informon se kërkesa e tij menaxher është zhdukur ose dëmtuar.
Kjo konfirmon se patch është funksionale.

INFORMACION: Shumica e software shkarkohen në FI ishin fjalëkalimi compress dhe të sigurt për të mos lejojnë Google ka bllokuar shkarkimin.
7-zinxhir.
Një software dhënat compression për të compress dosjet tuaja dhe dosjet në mënyrë që ata përdorin më pak hapësirë ​​në hard drive tuaj.
këtu është një faqe dedikuar mbi këtë temë për të përdorur shkarkime FI tuaj.

Gjej të gjitha patches mbledhja adobe 2019.
Kërkuar për të shkarkuar software pa përdorur cloud krijuese.
Shkarko Adobe | Direct Download

Informacione të rëndësishme USER:
A nuk e kryejnë përditësimet propozuar rrezikun se patch nuk funksionon më.
Ekipi FI re një operacion me pakicë me mbrojtje në kohë reale, i cili luan një rol në funksionimin e duhur të patch.
Në qoftë se mbrojtja juaj është me aftësi të kufizuara siç thuhet në Kjo faqe duke përdorur software më pas do të vazhdojë.
Për qëllime të testimeve tona, ne kemi riaktivizuar një kohë të shkurtër këtë mbrojtje, e cila anulohet patch instaluar dhe shfaqet përsëri si versioni ynë i gjykimeve ka ndodhur skadimit.
Ne kishte ndaluar mbrojtjen tonë dhe të drejtuar patch përsëri për përdorimin e softuerit të lirë përsëri.

LE 20 AVRIL 2020 :
Neve na është dhënë një vlerësim jo i mirë në këtë post dhe duam t'i informojmë përdoruesit e Internetit për leximin e informacionit për instalimin dhe burimet për të shkarkuar, të cilat ndonjëherë keq interpretohen..
Ne vendosëm në dispozicion skedarin në fjalë që funksionon në FI i cili paraqet problem dhe rezultat të testit tonë nën dritare 10 Acrobat.dll et amtlib.dll për t'ju lejuar të rikuperoni instalimin pa rifilluar gjithçka nga fillimi.
Merrni në këtë pikë, ndonjëherë ju do të duhet të provoni diçka tjetër dhe të vazhdoni.
Faleminderit që konfirmove që kjo nuk funksionon në mënyrë që të ndalosh këtë botim..

LE 20 AVRIL 2020 (pas ribotimit tonë):
Fjalët e një emaili që inkurajojnë ekipin tonë të vazhdojë këtë botim, skuadra për këtë arsye dëshironte të hapte përsëri komentet.

Përshëndetje
Kam instaluar Acrobate DC 2020

gjithçka funksionon mirë

1000 faleminderit që kursej kohën në vend që të rivendos ushtrime për studentët e mi

më pak që mund të bëj është të shpreh mirënjohjen time

Diten e mire

gëzojnë


2.3
2.3 vlerësim
2.3 nga 5 yjet (bazuar në 24 komente)
i shkëlqyer25%
Shume mire8%
mesatare0%
i dobët0%
i tmerrshëm67%
anuloj
Vlerësoni këtë artikull

Ne fonctionne pas.

1.0 vlerësim
19 tetor 2020

Idem que pour les autres, 1ère fenêtre avec CRClient.dll est manquant, puis 2ème disant Core DLL manquant. Dommage.

Anonymous

No Title

1.0 vlerësim
16 tetor 2020

CORE DLL manquant

Anonymous

pareil, fonctionne pas...

1.0 vlerësim
24 September 2020
Anonymous

Ne fonctionne pas ..." Acrobat failed to load its core dll"

1.0 vlerësim
26 June 2020
Anonymous

Ne marche pas, j'ai le message "Acrobat failed to load its core dll"

1.0 vlerësim
25 June 2020
Anonymous

35 mendime mbi "Adobe Acrobat Pro DC 2020

 1. Përshëndetje,

  Kur të arrij deri në fund të adobe-it të instalimit tregon që moduli i mbështetjes së regjistrimit mungon dhe mbyllet automatikisht dhe pezullon këtë instalim. A ka ndonjë manipulim të veçantë ?
  falemnderit.

  1. Përshëndetje,

   Eachdo konfigurim dhe sistem mund të jetë i ndryshëm, une simple installation d'antivirus peut interférer dans cette solution.
   Shtë e domosdoshme të ndiqni përshkrimin hap pas hapi.
   A vous de réaliser quelques tests jusqu'à aboutissement.

   Ekipi FI

 2. Përshëndetje,

  Nuk mund ta marr Adobe Acrobat DC për të punuar.

  Ose marr mesazhin e gabimit “akrobat nuk arriti të ngarkojë dll-të e saj thelbësore”

  Ose pasi të keni paraqitur skedarin Acrobat.DLL dhe të aplikoni patch tuaj , Unë arrij ta nisë atë por më thotë që nuk jam i lidhur me internet.

  Nëse keni një zgjidhje,
  FALEMINDERIT

  1. Përshëndetje,

   Au vu de l'augmentation croissante des demandes, l'équipe Fi souhaite préciser avec importance que cela ne consiste pas à une solution gratuite, mais d'exploiter une faille pour en bénéficier.
   Eachdo konfigurim dhe sistem mund të jetë i ndryshëm, une simple install d'antivirus peut interférer dans cette solution.
   Ne duam të theksojmë se zgjidhja përfshin 2 patch dhe jo vetëm një.
   Shtë e domosdoshme të ndiqni përshkrimin hap pas hapi.
   Varet nga ju të bëni disa teste deri në përfundim.
   Nous souhaitons fermer les commentaires mais n'hésiter pas à revenir vers nous sur la page contact si vous éprouver d'autres difficultés.

   Ekipi FI

 3. Përshëndetje ,
  Pas shumë telasheve, Adobe përfundimisht funksionon. Unë zëvendësova skedarin Acrobat.dll me tuajin, siç tregojnë, për të shtypur mesazhin e gabimit “Gabimi fatal Acrobat nuk arriti të ngarkojë CLL DLL-in e tij” në hapjen e programit. ( window10 )

  Një falënderim i madh për ekipin!!! Tutorial i mirë

  Punë e mirë !!

  1. Pershendetje Arthur,

   Ku e gjetët këtë skedar acrobat.dll ? Mora këtë mesazh gabimi dhe nuk mund ta nxjerr jashtë. Nuk mund ta gjej këtë skedar për të cilin po flisni.

   falemnderit

 4. Pershendetje per ju,

  çarje realizuar në mënyrë të përkryer në një kompjuter që tashmë ishte plasaritur në një version të vjetër (Përditësimi)
  Ne anen tjeter , acrobat nuk arriti të ngarkojë dll-në e tij thelbësore në kompjuterin tim të dytë ?

  A ishit në gjendje të hulumtonit dhe të kuptonit nga erdhi ?

  yti.

 5. Përshëndetje,
  Acrobat Pro DC 2020 instaluar me sukses patch të instaluar ... por megjithatë versioni TEST
  Në fund të majtë “6 ditët e mbetura të gjyqit Bleni”
  A ka ndonjë zgjidhje për të shkuar në versionin e pakufizuar
  falemnderit

  1. Përshëndetje,

   A i ndoqët udhëzimet e dhëna ?
   Ne e kuptuam 3 herë çinstaloni pastaj instaloni përsëri dhe provoni para dhe pas për të konfirmuar se funksionon.
   Kryeni këtë operacion përsëri duke përdorur të dy(2) patch donné en solution et dans l'ordre.
   faleminderit për rikthimin tuaj

   Ekipi FI

 6. Pas këtij mesazhi “Gabimi fatal Acrobat nuk arriti të ngarkonte Core DLL-in e saj” Unë aplikova DLL që ju këshilluat më poshtë, dhe tani ai më pyet kur hap softuerin për të krijuar një llogari ADOBE dhe kur e mbyll, gjithçka mbyllet
  dhe ju falënderoj për të gjitha këto përpjekje

  1. Përshëndetje,

   Le fichier acrobat.dll a été placé pour éviter d'avoir le processus de réparation de Adobe acrobat.
   Cela n'est pas une solution.
   U gjet një zgjidhje dhe faqja u azhurnua dje.
   Programi juaj është i instaluar, je pense qu'il vous faut maintenant passé a l'étape 2.

   Ekipi FI

  1. Pershendetje Nady,

   Nous n'avons pas connaissance de cette versions.
   Softueri Adobe i ofruar më Kjo faqe on été trouvé sur une page américaine qui n'existe plus maintenant.
   La publicité faite auprès d'autre site ou trouver le logiciel X86 ou X64 explique que cela peut être installer sur les deux types de systèmes d'exploitations mais le logiciel en lui même fonctionne sous 32 bit.

   Ekipi FI

   1. Ju falënderoj për informacionin, Kam provuar gjithsesi dhe ajo qetësohet, por unë kam të njëjtin problem si të tjerët, kjo më jep një mesazh të dështimit.

 7. Përshëndetje,
  Unë riinstalova gjithçka. Evenshtë edhe më keq se më parë. As nuk hapet. Kjo është ajo që ai më vendos : “Gabimi fatal Acrobat nuk arriti të ngarkojë CLL DLL-in e tij”
  Nje zgjidhje ?
  falemnderit

  1. Pershendetje Fredi,

   Ne konfirmojmë se në një konfigurim të ri u dërgua e njëjta mesazh tek ne.
   Le staff a sérieusement examiner les possibilités aujourd'hui sans pouvoir contourner.
   Le patch fonctionne sur certaines machines et d'autre non et n'avons pas compris pourquoi.
   Në mënyrë që të rindizni programin tuaj pa pasur nevojë të çinstaloni, as riparim, këtu është skedari i diskutuar me këtë emër fillestar.
   Acrobat.dll
   Kopjoni dhe zëvendësoni në dosjen Adobe Acrobat :
   c\Program Files (x86)\Adobe Acrobat DC Acrobat
   Ne do të hedhim të gjithë patch e njohur në internet për të lejuar që disa njerëz të jenë në gjendje të anashkalojnë.
   Si cela persiste pour beaucoup d'autre, ne do ta marrim shpejt këtë shpallje jashtë linje.

   Ekipi FI

 8. Përshëndetje, shkarkoj Adobe , atëherë e instalova, atëherë shkarkova copëzën dhe instalova por kur hap Adobe një gabim msg më thotë: akrobat nuk arriti të ngarkojë dll-të e saj thelbësore

  përzemërsisht

  M

 9. Përshëndetje
  funksion “modifikoni skedarin PDF” nuk punon. Na tregon se versioni i provës ka skaduar dhe se duhet të pajtoheni për të hyrë në të gjitha mjetet
  A ka ndonjë manipulim për të bërë për të hyrë në këtë funksion ju lutemi ?
  falemnderit

  1. Pershendetje Fredi,

   Ne konfirmojmë një problem me patch.
   Prandaj, ne kërkuam një program të ri funksional dhe azhurnuam artikullin tonë..
   Ne ju ftojmë të shkarkoni përsëri për të instaluar patch-in e ri.
   L'équipe FI vous remercie de votre contribution.

   1. Përshëndetje,

    Tout d’abord merci pour vos efforts.
    ensuite, je suis coincé au niveau du dézip du fichier patch par le mot de passe.
    Je ne le trouve pas dans le dossier de téléchargement 7-zip.
    Pouvez vous être plus précis svp ?
    Mercii

    1. Pour trouver le mot de passe, est ce qu’il faut regarder dans les propriétés du fichier read me ? Ou le fichier 7zip du patch ?
     Il y a un numéro CRC mais cela ne marche pas.
     Par avance merci.

    2. Përshëndetje,

     Il est indispensable d’ouvrir l’archive avec 7-zip.
     Dans le dossier compresser, deux fichiers sont sont disponible.
     -Le logiciel de patch
     -Le fichier texte wordpass.txt incluant le mot de passe.
     (seul le fichier logiciel a été verrouiller)
     Merci pour votre commentaire.

     L & rsquo; ekipi FI

     1. Merci pour votre commentaire.
      J’ouvre bien le fichier avec Express 7zip mais chez moi le fichier text est également verrouillé par mot de passe.
      Impossible de l’ouvrir pour obtenir le mdp.

      1. Bonjour Abdo,

       Après vérification, il y a bien eu une erreur de notre part sur l’organisation du dossier compresser.
       Nous vous invitons à le télécharger de nouveau.
       FI vous remercie pour votre contribution à son développement.
       sinqerisht,

       L & rsquo; ekipi FI

Comments are closed.