19 mendime mbi "Adobe InDesign cc 2019 publike.dll

 1. faleminderit shumë për këtë mundësi të shkëlqyer.

  Ju lutem, ju lutem më ndihmoni me një shpjegim më të qartë për të instaluar Indesign dhe Patch-in e tij.

  Unë nuk jam shumë i mirë në instalimin e aplikacioneve.

  faleminderit

 2. Përshëndetje,

  të lutem më fal për këtë hile.

  Unë e zëvendësova skedarin Public.dll në programin C vetëm kur hap programin kompjuterik e kam akoma këtë banderolë që më thotë se kam X ditë për të provuar. A është kjo normale?

  përzemërsisht

 3. Përshëndetje,

  Para së gjithash, faleminderit për këtë faqe të mrekullueshme !
  Unë kam vështirësi me dosjen publike. Dosjen e gjeta në C:\Programet Skedarët Adobe Adobe InDesign CC 2019 (32-pak) por nuk e kuptoj me cfare duhet ta zevendesoj ? (një skedar tjetër sigurisht, por cila ?)

  Mirësi dhe faleminderit.

 4. Përshëndetje,

  Unë me të vërtetë nuk jam i mirë në instalimin e softuerit !!
  A mund të më dërgoni një email duke përshkruar çdo hap? ? ju lutem
  ose mund ta bëjmë me shikuesin e ekipit ?

  përzemërsisht

   1. Përshëndetje,

    A do të ishte e mundur ta kishit edhe këtë email? Jam gjithashtu shumë keq në thyerjen e programeve kompjuterike.

    faleminderit paraprakisht!

 5. Përshëndetje, Faleminderit për ndarjen !
  Pas instalimit dhe zëvendësimit të skedarit patch në kryesore, prerje interneti, Instaloj. Pasi të bërë, Kam një mesazh që më kërkon të lidhem në internet ose të lë indesign, asnjë zgjidhje tjetër :/
  Një ide ?
  Ju falenderoj paraprakisht,
  Mélissa

  1. Përshëndetje Mélissa,

   Mund të jetë e detyrueshme të regjistroheni për instalim.
   Softueri krijues cloud është në kërkim në këtë kohë.
   Pasi të bëhet ky instalim, nuk keni pse të hapni por të zëvendësoni skedarin.
   Pasi të bërë, mund ta lëshoni softuerin.
   Interneti nuk ka nevojë të pritet për këtë operacion.

   L & rsquo; ekipi FI

 6. Përshëndetje,
  Doja të dija nëse ishte normale që sapo të hapnim Indesign, se ka mbaruar ngarkimin, hapet faqja për të bërë dokumente etj … ka një vendndodhje me një ngarkesë që nuk përfundon në faqe, rrethi kthehet pafund.
  falemnderit

   1. Përshëndetje Mathilde,

    Ne kemi marrë imazhin në fjalë.
    Një zgjidhje e parë ju është dërguar me email.
    Ekipi ynë po kërkon një zgjidhje.
    Ne do të kthehemi tek ju nën 72 orë.
    Ne e vlerësojmë durimin tuaj.

    L & rsquo; ekipi FI

  1. Përshëndetje,

   Il se trouve dans le répertoire principal d'installation.
   C:\Programet Adobe Adobe InDesign CC 2019\
   Kopjoni duke mbishkruar atë që është tashmë i pranishëm.

   Ekipi FI

    1. Pershendetje Tala,

     Ne nuk jemi të sigurt që e kuptojmë pyetjen tuaj, por ne do të detajojmë disa pika thelbësore se si funksionojnë produktet Adobe dhe si instalohen ato..
     Kjo është vetëm Windows, ne nuk punojmë në mac për arsyen e thjeshtë se ai ka një bërthamë linux dhe puna grafike që përdorim nuk është e përshtatshme për nevojat tona.
     Skedari në fjalë nuk është një skedar i vjetër specifik për Windows, por në instalimin e softuerit tuaj të ri.
     Ju duhet të identifikoni dhe dini se çfarë është instaluar rishtazi në PC tuaj në mënyrë që të dalloni çdo arkitekturë të re të vendosur.
     Në këtë mënyrë, do të jetë shumë e lehtë për ju të shihni shpejt se cila dosje e re është krijuar në kompjuterin tuaj.
     Skedarët Adobe janë instaluar kryesisht në
     C:/ në programet adobe
     ose
     C:/programeve (x86)\qerpiç
     për Indesign në Windows 10 direktoria në fjalë ku mund të gjeni Public.dll është
     C:\Programet Adobe Adobe InDesign CC 2019\
     Thjesht kopjoni vijën e sipërme, pastaj ngjisni në një faqe të Windows Explorer për ta bërë më të lehtë kërkimin tuaj, disa rreshta më poshtë duhet domosdoshmërisht të gjeni public.dll

     L & rsquo; ekipi FI

Komentet janë të mbyllura.