Neni përditësuar 5 nëntor 2020 në 16 orë 52 më

 

Si të shtoni një dosje virtuale në një vend tjetër përveç faqes kryesore.

Direktivat e dhëna nga ky modul përdoret për të manipuluar dhe kontrolluar URL në pyetje mbërritjes në server. The Alias ​​dhe ScriptAlias ​​direktivat janë përdorur për ndeshjen URL me shtigjet file të sistemit. Kjo do të shërbejë përmbajtje që nuk janë të vendosura në pemë DocumentRoot sikur të ishin në të vërtetë atje.
Shumë e thjeshtë për të ngritur.
Në dosjen conf.php, Kopjoni dhe ngjisni linjat e mëposhtme në mes :

# "${SRVROOT}/cgi-bin" should be changed to whatever your ScriptAliased
# CGI directory exists, if you have that configured.
et
<IfModule mime_module>
(environ ligne 400 de votre ficchier de configuration apache)

shembull:

Alias "/gallerie-photo" "C:/server/photographie/"
<Directory "C:/server/photographie/">
    Options Indexes MultiViews
    AllowOverride all
  	Require all granted
</Directory>

Çfarë ju duhet për të ndryshuar:

>Alias "/ici taper le lien exact-cet espace doit être plein, sans espace, inclure tiret ou underscore si vous le souhaitez" "C:/chemin vers le dossier"
<Directory "C:/chemin vers le dossier/">
    Options Indexes MultiViews
    AllowOverride all
  	Require all granted
</Directory>

0
0.0 vlerësim
0 / 5 yjet (0 pikëpamje)
i shkëlqyer0%
Shume mire0%
mesatare0%
i dobët0%
i tmerrshëm0%

anuloj

 

Vlerësoni këtë artikull

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *