Artikkel oppdatert 22 november 2020 til 23 h 44 meg


nedlasting Adobe InDesign 2020 forhåndsaktivert


InDesign 2020 støtter formater SVG, SVGZ et SMIL (animasjon SVG innfødt) og vil gjengi utdataene som vektorinnhold når de eksporteres til. PDF, HTML, EPUB eller Publish Online. Dessuten, grafikk SVG animerte kan forhåndsvises i Interactivity Preview-panelet EPUB d'InDesign.

Hva er nytt i InDesign
Gjennom det siste året, Technology for Publishing var en del av forhåndsvisningsprogrammet som testet nye versjoner av'InDesign. Mange tilleggsfunksjoner var på ønskelisten vår!

Her er en liste over hva du kan forvente fra Adobe. InDesign 2020. (Du la merke til navneendringen? "CC" er slettet.)

Kolonneregler
Kolonneregler kan automatisk legges til mellom kolonnene i en tekstramme med flere kolonner. Kolonneregler kan trekkes fra fremveksten av den øverste tekstlinjen til nedstigningen av tekstens nederste linje. I tilfelle en tom tekstramme med Sett inn kolonneregler aktivert, reglene brukes fra toppinnsats til bunninnsats i tekstrammen. Så snart det er ett eller flere tegn i tekstblokken, kolonneregelen brukes fra oppstigningen av den øverste raden til nedstigningen av den nederste tekstraden i rammen, slik som et avsnitt. For å legge til kolonneregler, velg funksjonen i dialogboksen Alternativer for tekstblokkering (Objekt> Alternativer for tekstblokkering) eller i dialogboksen Objektstil

Finn lignende bilder
I tillegg til funksjonaliteten som er tilgjengelig i CC Libraries-panelet, brukere kan nå finne lignende grafiske ressurser direkte fra grafikk plassert i oppsettet InDesign. For å finne lignende ressurser, en bruker kan høyreklikke på den grafiske ressursen i dokumentet InDesign og velg Finn lignende bilder, velg den grafiske ressursen og velg Rediger> Finn lignende bilder, eller velg den grafiske ressursen og klikk på Finn lignende bilder-knappen i egenskapspanelet. InDesign vil søke i Adobe Stock og CC Libraries-panelet. Søk kan gjøres mer spesifikk ved å beskjære deler av kildeklippet. Alle samsvarende eiendeler vil bli oppført i CC Libraries-panelet.

Forbedret stavekontroll / Omvendt stavekontroll
Som Finn-dialogboksen / Modifikator, brukere har nå muligheten til å endre retningen for søket. Brukere trenger ikke lenger å bekymre seg for å hoppe over et ord ved en feiltakelse og måtte gå gjennom hele dokumentet eller historikken for å finne det ordet. Det er en stor tidsbesparelse, spesielt når du sjekker staving av et dokument som inneholder mye tekst.

Politikkvariabler
InDesign støtter nå variabel skrift, et nytt skriftformat med åpen type som støtter tilpassede attributter som tykkelse, bredden, tilbøyelighet, optisk størrelse, etc. en bruker for å endre egendefinerte attributter.

Tildel snarveier til stiler ved hjelp av tastaturer uten et numerisk tastatur
I tidligere versjoner d'InDesign, stasjonære og bærbare brukere som ikke hadde et tastatur med numerisk tastatur, kunne ikke tildele snarveier til stiler. Brukere har nå muligheten til å tilordne nesten hvilken som helst hurtigtast til stiler ved hjelp av tastaturer uten numerisk tastatur.

Hjemmeside
I tidligere versjoner, for å vise startskjermen, brukere måtte lukke alle åpne dokumenter. Nå, det er en ny hjemmeknapp som åpner startskjermen når du vil. Det nye ikonet lar brukerne flytte fra et dokument til startskjermen ved å klikke på pilknappen eller ikonet. InDesign.

Dessuten, menyer som tidligere var en del av applikasjonsfeltet (Visningsalternativer og skjermmodus) er lagt til på verktøylinjen.

søk Creative Cloud
Søkefunksjonen øverst på startskjermen er forbedret. Mens du skriver, Foreslåtte søkefraser begynner å vises i en rullegardinliste, med tidligere søkte elementer. Søkefeltet vises nå midt på startskjermen og viser de tilsvarende elementene i Hjelp / Brukerstøtte, Brukerlager og arbeidsdokumenter.

Sorter i koblingspanelet med alternativet Skala
Skalafaktoren i koblingspanelet kan nå sorteres som tall. I tidligere versjoner, skaleringsfaktoren ble sortert alfabetisk, som vist under.

Tekstmotorstøtte for sørøstasiatiske språk
En ny tekstmotor, Harfbuzz, er lagt til under World-ready composer. Denne motoren forbedrer gjengivelsen av skript for følgende sørøstasiatiske språk: Thai, birman, khmer, lao et cinghalais.

Import SVG
VG- og SVGZ-formatfiler kan importeres til dokumenter InDesign og InCopy. Før, SVG-er fra CC-biblioteker ble importert som PNG i InDesign, men nå, de vil bli importert som SVG. Les SVG, samt Native Animation (SMIL), støttes av InDesign og kan eksporteres til HTML og ePub. Dette alternativet er tilgjengelig både i dialogboksen Alternativer for eksport av objekt (fanen ePub og HTML Export) og i eksport- og HTML-dialogene for ePub.

Adobe InDesign 2020 v15 forhåndsaktivert


0
0.0 vurdering
0 / 5 stjerner (0 utsikt)
Utmerket0%
Veldig bra0%
Gjennomsnitt0%
Fattige0%
Fryktelig0%

avbryte

 

Ranger denne artikkelen

Legg igjen et svar

e-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *