Artikkel oppdatert 25 november 2020 til 3 h 46 meg


nedlasting Adobe Photoshop CC 2020 forhåndsaktivert for Windows


Forestill deg virkeligheten med Adobe Photoshop 2020.
32 biter, 64 biter
Millioner av designere, fotografer og kunstnere over hele verden bruker Photoshop for å gjøre det umulige mulig. Fra plakater til emballasje, fra grunnleggende bannere til lekre nettsteder, fra uforglemmelige logoer til iøynefallende ikoner, Photoshop beveger den kreative verden. Med intuitive verktøy og brukervennlige maler, selv nybegynnere kan skape noe ekstraordinært.
Fullversjon forhåndsaktivert
Den kreative verden kjører videre Photoshop
Millioner av designere, fotografer og kunstnere over hele verden bruker Photoshop for å gjøre det umulige mulig.

Designet for alle å designe hva som helst;
Fra plakater til emballasje, fra grunnleggende bannere til lekre nettsteder, fra uforglemmelige logoer til iøynefallende ikoner, Adobe Photoshop 2020 aktivert holder den kreative verden i bevegelse. Med intuitive verktøy og brukervennlige maler, selv nybegynnere kan skape noe ekstraordinært.

Ikke bare ta bilder.
Enten du er ute etter daglige touch-ups eller totale transformasjoner, programvaren vår for grafisk design tilbyr et komplett sett med profesjonelle fotograferingsverktøy for å gjøre bildene dine til kunstverk. Justere, avling, slett objekter, retusjere og reparere gamle bilder. Lek med farger, effekter og mer for å gjøre det vanlige til noe ekstraordinært.

Tegn og mal alt du drømmer om med verktøy som er spesielt designet for illustratører. Mal i perfekt symmetriske mønstre. Få pent utseende med glatte linjer. Og lag med blyanter, penner, markører og børster som ser ekte ut – inkludert mer enn 1000 fra den berømte illustratøren Kyle T.Webster.

Symmetri-modus
Mal i perfekt symmetri med en ny modus som lar deg definere aksene og velge mellom forhåndsinnstilte mønstre som sirkulær, radial, spiral og mandala.

Ny innholdsbevisst fyllingsopplevelse
Dedikert arbeidsområde lar deg velge nøyaktige piksler som skal brukes til fyll, og Adobe Sensei letter rotasjonen, deres skalering og speiling.

Rammeverktøyet i Adobe Photoshop 2020 er aktivert
Lag former eller blokker med tekst som du kan bruke som plassholdere på lerretet ditt. Dra og slipp bilder for å fylle rammene, og de skaleres slik at de passer.


0
0.0 vurdering
0 / 5 stjerner (0 utsikt)
Utmerket0%
Veldig bra0%
Gjennomsnitt0%
Fattige0%
Fryktelig0%

avbryte

 

Ranger denne artikkelen

3 tanker om “Adobe Photoshop CC 2020

Legg igjen et svar

e-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *