artikel update 25 november 2020 naar 3 h 04 me


downloaden Adobe InDesign 2020 vooraf geactiveerd


InDesign 2020 ondersteunt formaten SVG, SVGZ et SMIL (animatie SVG native) en zal de uitvoer weergeven als vectorinhoud bij het exporteren naar. PDF, HTML, EPUB of Publish Online. Verder, afbeeldingen SVG geanimeerde afbeeldingen kunnen worden bekeken in het deelvenster Interactiviteitsvoorbeeld EPUB d'InDesign.

Wat is er nieuw in InDesign
Het afgelopen jaar, Technology for Publishing maakte deel uit van het previewprogramma dat nieuwe versies van'InDesign. Veel extra functies stonden op onze verlanglijst!

Hier is een lijst met wat u van Adobe kunt verwachten. InDesign 2020. (Je hebt de naamsverandering opgemerkt? De "CC" is verwijderd.)

Kolomregels
Kolomregels kunnen automatisch worden toegevoegd tussen kolommen in een tekstkader met meerdere kolommen. Kolomregels kunnen worden getrokken vanaf de opkomst van de bovenste regel tekst tot het dalen van de onderste regel tekst. In het geval van een leeg tekstkader met Kolomregels invoegen ingeschakeld, de regels worden toegepast van de bovenste inzet tot de onderste inzet van het tekstkader. Zodra er een of meer karakters in het tekstblok staan, de kolomregel wordt toegepast vanaf de stijging van de bovenste rij tot de daling van de onderste rij tekst in het frame, zoals een alinea. Kolomregels toevoegen, selecteer de functie in het dialoogvenster Tekstblokopties (Object> Tekstblokopties) of in het dialoogvenster Objectstijl

Vind vergelijkbare afbeeldingen
Naast de functionaliteit die beschikbaar is in het CC Libraries-paneel, gebruikers kunnen vergelijkbare grafische bronnen nu rechtstreeks vinden via afbeeldingen die in hun lay-outs zijn geplaatst InDesign. Om vergelijkbare bronnen te vinden, een gebruiker kan met de rechtermuisknop op de grafische bron in het document klikken InDesign en kies Soortgelijke afbeeldingen zoeken, selecteer de grafische bron en kies Bewerken> Soortgelijke afbeeldingen zoeken, of selecteer de grafische bron en klik op de knop Vergelijkbare afbeeldingen zoeken in het eigenschappenvenster. InDesign zoekt in Adobe Stock en het deelvenster CC Libraries. Het zoeken kan specifieker worden gemaakt door delen van de bronclip bij te snijden. Alle overeenkomende middelen worden weergegeven in het deelvenster CC Libraries.

Verbeterde spellingcontrole / Omgekeerde spellingcontrole
Zoals het dialoogvenster Zoeken / Modificator, gebruikers hebben nu de mogelijkheid om de richting van hun zoekopdracht te wijzigen. Gebruikers hoeven zich niet langer zorgen te maken dat ze per ongeluk een woord overslaan en het hele document of de geschiedenis moeten doorlopen om dat woord te vinden. Het bespaart veel tijd, vooral bij het controleren van de spelling van een document dat veel tekst bevat.

Beleid variabelen
InDesign ondersteunt nu variabel lettertype, een nieuw open lettertype-formaat dat aangepaste kenmerken ondersteunt, zoals dikte, de breedte, neiging, optische grootte, enz. een gebruiker om aangepaste attributen te wijzigen.

Wijs snelkoppelingen toe aan stijlen met behulp van toetsenborden zonder numeriek toetsenblok
In eerdere versies d'InDesign, desktop- en laptopgebruikers die geen toetsenbord met numeriek toetsenblok hadden, konden geen snelkoppelingen voor stijlen toewijzen. Gebruikers hebben nu de mogelijkheid om bijna elke sneltoets toe te wijzen aan stijlen met behulp van toetsenborden zonder numeriek toetsenblok.

Startpagina
In eerdere versies, om het startscherm weer te geven, gebruikers moesten alle geopende documenten sluiten. Nu, er is een nieuwe homeknop die het startscherm opent wanneer je maar wilt. Met het nieuwe pictogram kunnen gebruikers van een document naar het startscherm gaan door op de pijlknop of het pictogram te klikken. InDesign.

Verder, menu's die voorheen deel uitmaakten van de toepassingsbalk (Weergaveopties en schermmodus) zijn toegevoegd aan de werkbalk.

Zoeken Creative Cloud
De zoekfunctie bovenaan het startscherm is verbeterd. Terwijl je typt, Suggesties voor zoektermen verschijnen in een vervolgkeuzelijst, met eerder gezochte elementen. De zoekbalk wordt nu in het midden van het startscherm weergegeven en geeft de overeenkomstige items in Help weer / Ondersteuning, Gebruikersvoorraad en werkdocumenten.

Sorteer in het deelvenster Koppelingen met de optie Schaal
De schaalfactor in het paneel Links kan nu worden gesorteerd als getallen. In eerdere versies, de schaalfactor werd alfabetisch gesorteerd, zoals hieronder weergegeven.

Ondersteuning voor tekstengine voor Zuidoost-Aziatische talen
Een nieuwe tekst-engine, Harfbuzz, wordt toegevoegd onder World-ready composer. Deze engine verbetert de weergave van scripts voor de volgende Zuidoost-Aziatische talen: Thais, birman, Khmer, lao et cinghalais.

Invoer SVG
Bestanden in VG- en SVGZ-indeling kunnen in documenten worden geïmporteerd InDesign en InCopy. Voordat, SVG's uit CC-bibliotheken werden geïmporteerd als PNG in InDesign, maar nu, ze worden geïmporteerd als SVG. Lees SVG, evenals Native Animation (GLIMLACH), worden ondersteund door InDesign en kan worden geëxporteerd naar HTML en ePub. Deze optie is beide beschikbaar in het dialoogvenster Exportopties voor object (tabblad ePub en HTML-export) en in de HTML- en ePub-exportdialogen.


0
0.0 beoordeling
0 / 5 sterren (0 de mening)
Uitstekend0%
Erg goed0%
Gemiddelde0%
Arm0%
Verschrikkelijk0%

annuleren

 

Beoordeel dit artikel

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *