Објавено во darknet обработка на податоци Веб-страница

Adobe indesign 2020

Преземете го Adobe InDesign 2020 претходно активиран InDesign 2020 поддржува формати на SVG, СВГЗ и СМИЛ (анимација СВГ мајчин) и да го даде излезот како векторска содржина кога…

Објавено во обработка на податоци Веб-страница

Краток код на мета-насловот на WordPress

Како да додадете краток код на лентата за мета-наслови на WordPress Многу лесно се поставува. Во датотеката function.php од вашите теми додадете ги овие две редови: додадете_филтер( ‘single_post_title’, ‘do_shortcode’

Објавено во darknet обработка на податоци Веб-страница

Adobe Photoshop CC 2020

Преземете го Adobe Photoshop CC 2020 претходно активирана за Windows Reimagine Reality со Adobe Photoshop 2020. 32 битови, 64 битови Милиони дизајнери, користат фотографи и уметници ширум светот…

Објавено во darknet обработка на податоци Веб-страница

Adobe Dreamweaver CC 2020

Преземете Dreamweaver CC 2020 претходно активирана целосна верзија Adobe Dreamweaver CC 2020 за Windows. Adobe dreamweaver е уредник за основно до напредно создавање веб-страници. Брзо, на…

Објавено во обработка на податоци Веб-страница

Прикажи ги ажурирање на една статија WordPress

денот на објавувањето има се важни.
Но, на последниот датум на промена познат d`un d`une статија или страница е подеднакво важен елемент.

Објавено во обработка на податоци Веб-страница

Пакет Adobe 2020 и 2021 Криејтив Облак прелива Mac

печ Adobe 2019, 2020 и 2021 По некои истражувања за Mac, Еве неколку практични адреса или да си најдете patch за Mac за Adobe производи 2019 до 2021. Ние не…

Објавено во обработка на податоци Веб-страница

Промена на стандардниот јазик на апликации Криејтив Облак.

Како да ги промените прилагодувањата за јазикот на апликации Криејтив Облак

Објавено во darknet обработка на податоци Веб-страница

Adobe Acrobat Pro DC 2020

Преземи Adobe Acrobat Pro CD 2020 за Windows Тимот на FI презентира како да имате корист од бесплатниот софтвер Adobe Acrobat Pro DC 2020. Решението е пронајден, тестирани од наши…

Објавено во darknet обработка на податоци Веб-страница

Adobe Illustrator CC 2019

Преземете го Илустраторот, верзии 2019 за Adobe Illustrator 2019. Овој софтвер повеќе не е на Интернет. Достапна е нова верзија Illustrator-cc-2020 претходно активирана

Објавено во обработка на податоци Веб-страница

Преглед на компјутерски код

  Како да се прикаже и да ги презентираат примери на кодот на веб-страница. Ви ги претставуваме 3 решенија. Призмата Codemirror SyntaxHighlighter NDLR: Имаме предност за Prims.  …

Објавено во обработка на податоци Веб-страница

Програмка променливи Yoast оптимизација

  Les variables de bases Les variables avancées Annuler Notez cet article

Објавено во обработка на податоци Веб-страница

WordPress лента за пребарување

  PHP код за да додадете пребарување бар на еден сајт WordPress. Едноставна линија на код што може да ја додадете како краток код со додатокот Вуди фрагменти за реклами или директно…

Објавено во обработка на податоци Веб-страница

Noopener noreferrer WordPress

Зошто WordPress сега автоматски се додава NOREFERRER, NOOPENER на сите линкови во target_blank ?

Објавено во darknet обработка на податоци Веб-страница

Adobe Dreamweaver CC 2018

Преземете Dreamweaver CC 2018
Dreamweaver е уредувач за создавање основни веб-страница на напредни.
html, PHP, JavaScripts, xml, CSS и уште многу други.

Објавено во обработка на податоци Веб-страница

Apache алијас 2.4 Виндоус

  Како да додадете виртуелен папка на локацијата, освен на главната страница. Директивите обезбедени од овој модул ви овозможуваат да манипулирате и контролирате со URL-адресите до…

Објавено во обработка на податоци Веб-страница

Piwigo интегрираат со WordPress

Comment intégrer Piwigo avec Wordpress à l’aide d’un alias apache et d’une iframe. FI објаснува како да се лесно да се интегрираат својата галерија.

Објавено во обработка на податоци Веб-страница

http на https како ?

  Како беше неговата HTTP за HTTPS веб-сајт. Се добие сертификат за криптирате бесплатно обновливи ајде секој квартал. Многу едноставно и бесплатно, предмет на ажурирање…

Објавено во обработка на податоци Веб-страница

Број на резултатите од пребарувањето WordPress

  Како да го поставите бројот на резултатите за да се прикаже во потрага на WordPress блог. Додади ја оваа линија на Вашите потреби fonction.php Измени линија 5 именувај го…