Член ажурирани 22 November 2020 до 23 ч 27 ме


Превземи Adobe After Effects 2020 претходно активирана


Adobe After Effects е една од апликациите што најмногу ја користат професионалци кои работат со видео. Овој комплетен софтвер ви овозможува да креирате анимации, и примени ги сите видови ефекти и модификации на видеата, со изненадувачки резултати. Ако работите со аудиовизуелен материјал, сега пробајте бесплатно После ефекти.

Тој е еден од омилените софтвери за создавање изненадувачки филмски специјални ефекти. Оваа апликација ви овозможува да правите секакви чуда : создаваат анимации, 3Д графика, примени ефекти на подвижната слика, или креирајте анимирани текстови во три димензии. After Effects може да стори се што замислувате.

За што служи Adobe After Effects?
Можност за комбинирање на 2Д и 3Д видео елементи на ист состав.
Можете да креирате, работа и анимирање со текст и векторска графика.
Има голема количина визуелни ефекти кои ги подобруваат боите, изобличуваат форми, дајте 3Д изглед или да ја подобрите острината на сликите.
Анимација на графика, текстови и видеа преку клучни рамки.
Преглед на цел екран на посебен екран меѓу Меркур Трансмит.
Интеграција со алатката Adobe Kuler, за создавање на шеми на бои.

Adobe After Effects 2020 претходно активирана


0
0.0 рејтинг
0 / 5 ѕвезди (0 поглед)
Одлично0%
Многу добро0%
просечната0%
Неквалитетна0%
ужасно0%

откажете

 

Оцени го овој член

НАВИГАЦИЈА НА ЧЛЕНОВИТЕ

Објавено во darknet обработка на податоци Веб-страница

Adobe indesign 2020

Објавено во darknet обработка на податоци

Adobe Dimension 2020

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *