Член ажурирани 25 November 2020 до 3 ч 08 ме


Превземи Adobe Illustrator CC 2020 pré-activé


Adobe Illustrator е софтвер за создавање векторска графика.
Тој е дел од опсегот на Adobe, може да се користи самостојно или како додаток на Фотошоп, и нуди моќни алатки за цртање на вектори.
Векторските слики се составени од криви генерирани од математички формули. Една од главните алатки на Илустратор е „пенкалото“ што ви овозможува да цртате криви со совршен изглед со поставување на сидро и тангенти што ќе ја изменат нивната закривеност..
Една од предностите на векторските слики е тоа што тие се независни од резолуција., односно не губат квалитет кога се зголемуваат.
Погоден и за создавање хартиени документи и за илустрации за Интернет (логоа, постери, итн.)
овој софтвер е ориентиран кон професионалниот пазар, вклучува многу опции за подобрување на продуктивноста /

ОДБОР ЗА КОРИСТЕЊЕ:
Не извршувајте ги предложените ажурирања со ризик дека софтверот повеќе нема да работи.


5
5.0 рејтинг
5 / 5 ѕвезда (1 поглед)
Одлично100%
Многу добро0%
просечната0%
Неквалитетна0%
ужасно0%

откажете

 

Оцени го овој член

Одлично благодарам ФИ

5.0 рејтинг
10 November 2020

НАВИГАЦИЈА НА ЧЛЕНОВИТЕ

Објавено во обработка на податоци Веб-страница

Краток код на мета-насловот на WordPress

Објавено во darknet обработка на податоци Веб-страница

Adobe indesign 2020

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *