Член ажурирани 25 November 2020 до 3 ч 46 ме


Превземи Adobe Photoshop CC 2020 претходно активирана за Windows


Повторно замислете ја реалноста со Adobe Photoshop 2020.
32 битови, 64 битови
Милиони дизајнери, фотографи и уметници ширум светот користат Фотошоп за да го направат невозможното можно. Од постери до пакување, од основни банери до прекрасни веб-страници, од незаборавни логоа до привлечни икони, Фотошоп го придвижува креативниот свет. Со интуитивни алатки и лесни за употреба шаблони, дури и почетниците можат да создадат нешто извонредно.
Пред-активирана целосна верзија
Креативниот свет трае Photoshop
Милиони дизајнери, користат фотографи и уметници ширум светот Photoshop да се направи невозможното можно.

Наменето за секој да дизајнира што било;
Од постери до пакување, од основни банери до прекрасни веб-страници, од незаборавни логоа до привлечни икони, Adobe Photoshop 2020 активиран го одржува креативниот свет во движење. Со интуитивни алатки и лесни за употреба шаблони, дури и почетниците можат да создадат нешто извонредно.

Не само фотографирање.
Без разлика дали барате дневни допири или тотални трансформации, нашиот софтвер за графички дизајн нуди целосен сет на професионални алатки за фотографирање за да ги претворите вашите снимки во уметнички дела. Прилагодете, култура, бришење предмети, ретуширајте ги и поправете ги старите фотографии. Играјте со бојата, ефекти и повеќе да се претвори обичното во нешто извонредно.

Нацртајте и насликајте сè што сонувате со алатки специјално дизајнирани за илустратори. Насликајте во совршено симетрични обрасци. Добијте уреден изглед со измазнување на линиите. И создадете со моливи, пенкала, маркери и четки кои изгледаат реално – вклучително и повеќе од 1000 од познатиот илустратор Kyle T.Webster.

Режим на симетрија
Насликајте во совршена симетрија со нов режим што ви овозможува да ги дефинирате вашите оски и да изберете од претходно поставените обрасци како што се кружни, радијална, спирала и мандала.

Ново искуство со полнење освестено за содржината
Посветен работен простор ви овозможува да ги изберете точните пиксели што ќе ги користите за пополнување, и Adobe Sensei ја олеснува нивната ротација, нивно скалирање и пресликување.

Алатката рамка во Adobe Photoshop 2020 е активиран
Создадете форми или блокови од текст што ќе ги користите како меморирани места на вашето платно. Повлечете и испуштајте слики за да ги наполните рамките и тие ќе бидат скалирани за да ги соберат.


0
0.0 рејтинг
0 / 5 ѕвезди (0 поглед)
Одлично0%
Многу добро0%
просечната0%
Неквалитетна0%
ужасно0%

откажете

 

Оцени го овој член

НАВИГАЦИЈА НА ЧЛЕНОВИТЕ

Објавено во darknet обработка на податоци Веб-страница

Adobe Dreamweaver CC 2020

Објавено во обработка на податоци Веб-страница

Краток код на мета-насловот на WordPress

3 размислувања за "Adobe Photoshop CC 2020

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *