Член ажурирани 4 февруари 2020 до 5 h 08 ме

 

Превземи Microsoft Office 365 и активирање лепенка.

Office 365 (датотека со слика 4,4 оди) е софтвер за Windows алатка за управување со, создадете или уредите таквите документи, OneDrive, Outlook, Word, Excel, PowerPoint, Една забелешка, Skype, календар, контакт, нишаат, форми.

Ако тестот и ви дава совети за поставување и активирање на производот.
Мали многу едноставен софтвер C2R Install v6.4.4 (9,7 Mo) преземени се инсталира и активира производ.

Инсталација Совети
Тоа е императив да се деинсталирање на сите стари верзии и потоа рестартирајте го вашиот компјутер.
Потоа се инсталира, а потоа се рестартира.

МНОГУ ВАЖНО !
Вашиот партнер сметка мора да биде непостоечки ако тоа нема да работи.

Резултатите од тестот од нашиот тим.


[site_reviews_summary assigned_to="post_id"]

откажете
[site_reviews_form assign_to="post_id"]
Оцени го овој член
[site_reviews assigned_to="post_id"]

НАВИГАЦИЈА НА ЧЛЕНОВИТЕ

Објавено во обработка на податоци Веб-страница

Програмка променливи Yoast оптимизација

Објавено во обработка на податоци Веб-страница

Преглед на компјутерски код

2 размислувања за "Microsoft Office 365

  1. Здраво,

   Pour avoir 2019, vous devez télécharger directement depuis le logiciel C2R Install v6.4.4.
   La version de 2016 ne change rien a celle de 2019 puisque sous le non unique qu'elle comporteOffice 365aucun changement majeur n'a été effectué.
   Notre équipe va rechercher une solution pour télécharger l'application hors ligne mais il est très compliqué de pouvoir en disposez à ce jour et aucun autre site ne la propose au téléchargement direct.

   Тимот на FI

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *