Член ажурирани 5 Декември 2020 до 4 ч 02 ме

 

Користете Windows бесплатно преку KMSauto.

KMSAuto.Net.2016.1.5.3
Овој печ е дизајниран да се користи Windows бесплатно.
Таа ги отстранува целиот активирање и клучеви во регистерот на Windows.
Забелешка на уредникот: Секој ажурирање ќе ја инсталирате повторно активирање и ќе го задолжи
инсталирате софтвер за да се продолжи без систем порака “Windows копии”.

ВАЖНО
Оваа датотека се сметаат за непожелни.
Тоа автоматски ќе го отстрани својот декомпресија.
Мислев да го исклучите заштита во реално време да го користите.

Вие не треба Windows, Превземи Windows 10 famille X64


0
0.0 рејтинг
0 / 5 ѕвезди (0 поглед)
Одлично0%
Многу добро0%
просечната0%
Неквалитетна0%
ужасно0%

откажете

 

Оцени го овој член

НАВИГАЦИЈА НА ЧЛЕНОВИТЕ

Објавено во обработка на податоци Веб-страница

http на https како ?

Објавено во обработка на податоци

слободен winrar (верзија 3.71)

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *