Член ажурирани 5 Декември 2020 до 4 ч 01 ме

 

Како да го поставите бројот на резултатите за да се прикаже во потрага на WordPress блог.

Додади ја оваа линија во fonction.php
Измени како саканата линија 5 бројот на пост што сакате да се прикаже на страница во резултатите.

// Modifier le nombre de résultats de recherche
add_filter('pre_get_posts', 'wpm_search_results');
function wpm_search_results() {
if ( is_search() ){
set_query_var('posts_per_archive_page', 30);
}
}

 

ви се заблагодарам на WPkube


0
0.0 рејтинг
0 / 5 ѕвезди (0 поглед)
Одлично0%
Многу добро0%
просечната0%
Неквалитетна0%
ужасно0%

откажете

 

Оцени го овој член

НАВИГАЦИЈА НА ЧЛЕНОВИТЕ

Објавено во darknet обработка на податоци Веб-страница

Amt.emu v2 Adobe 2020

Објавено во обработка на податоци Веб-страница

http на https како ?

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *