artikkeli päivitetty 25 marraskuu 2020 että 2 h 59 minulle


download Adobe Dimension 2020 valmiiksi aktivoitu.


Adobe Dimension on joukko 2D- ja 3D-sommittelutyökaluja, joissa on käyttäjäystävällinen ja moderni käyttöliittymä kuvien sommittelun yksinkertaistamiseksi
Adobe ulottuvuus CC 2020 on tehokas ja edistynyt sovellus, jonka avulla käyttäjät voivat muuttaa ja suunnitella kuvansa 3D- ja 2D-kohteiksi tai kuviksi. Sovelluksella on korkealaatuiset ja realistiset tulokset ja raportit. Se sisältää yksityiskohtaiset ja kattavat työkalut ja vaihtoehdot kuvasuodattimen ja tehosteiden muokkaamiseksi kuvan laadun parantamiseksi ja paremman ulkonäön ja suorituskyvyn saavuttamiseksi..

Adobe ulottuvuus CC 2020 antaa käyttäjien poistaa objektin tai minkä tahansa ei-toivotun osan kuvista eri vaihtoehdoilla ja menetelmillä, jotta käyttäjät voivat rajata ei-toivotun osan, luoda ei-toivotun objektin perspektiivi tai käyttää muita sovelluksen tarjoamia poistotyökaluja.

Se on suunniteltu ja kehitetty sekä aloittelijoille että ammattilaisille oppimaan uusia muokkaustaitoja ja parantamaan projektin työnkulua tuhlaamatta aikaa ja vaivaa. Käyttäjät voivat suorittaa muita tehtäviä muissa Adobe-tuotteissa, kuten Photoshopissa, Illustrator ja jatka muokkaamista ongelmitta.

HALLITUS KÄYTTÖ:
Älä tee ehdotettuja päivityksiä vaarassa, että ohjelmisto ei enää toimi.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. pakolliset kentät on merkitty *