artikkeli päivitetty 22 marraskuu 2020 että 23 h 44 minulle


download Adobe InDesign 2020 valmiiksi aktivoitu


InDesign 2020 tukee muotoja SVG, SVGZ et SMIL (animaatio SVG syntyperäinen) ja tekee tuotoksen vektorisisällöksi vietäessä kohteeseen. PDF, HTML, EPUB tai Publish Online. Lisäksi, grafiikkaa SVG animoituja voidaan esikatsella vuorovaikutteisuuden esikatselupaneelissa EPUB d'InDesign.

Mitä uutta on InDesign
Koko kuluneen vuoden ajan, Technology for Publishing oli osa esikatseluohjelmaa, joka testasi uuden version'InDesign. Monet lisäominaisuudet olivat toivelistallamme!

Tässä on luettelo siitä, mitä voit odottaa Adobelta. InDesign 2020. (Huomasit nimenmuutoksen? "CC" on poistettu.)

Sarakkeen säännöt
Sarakesäännöt voidaan lisätä automaattisesti sarakkeiden väliin usean sarakkeen tekstikehyksessä. Sarakesäännöt voidaan piirtää tekstin ylimmän rivin noususta tekstin alarivin laskuun. Jos tekstikehys on tyhjä ja Lisää sarakesäännöt käytössä, sääntöjä sovelletaan tekstikehyksen yläosasta alaosaan. Heti kun tekstilohkossa on yksi tai useampi merkki, sarakesääntöä sovelletaan ylärivin noususta kehyksen alimman tekstirivin laskuun, kuten kappale. Sarakesääntöjen lisääminen, valitse toiminto Tekstilohkon asetukset -valintaikkunassa (Object> Text Block Options) tai Object Style -valintaikkunassa

Etsi samanlaisia ​​kuvia
CC-kirjastot-paneelissa käytettävissä olevien toimintojen lisäksi, käyttäjät voivat nyt löytää samanlaisia ​​grafiikkaresursseja suoraan ulkoasuunsa sijoitetusta grafiikasta InDesign. Löytää vastaavia resursseja, Käyttäjä voi napsauttaa hiiren kakkospainikkeella asiakirjan graafista resurssia InDesign ja valitse Etsi samankaltaisia ​​kuvia, valitse graafinen resurssi ja valitse Muokkaa> Etsi samanlaisia ​​kuvia, tai valitse graafinen resurssi ja napsauta Etsi samanlaisia ​​kuvia -painiketta ominaisuuspaneelissa. InDesign etsii Adobe Stockista ja CC Libraries -paneelista. Haku voidaan tarkentaa rajaamalla lähdeleikkeen osat. Kaikki vastaavat varat luetellaan CC-kirjastot-paneelissa.

Parannettu oikeinkirjoituksen tarkistus / Käänteinen oikeinkirjoituksen tarkistus
Kuten Etsi-valintaikkuna / Muokkaaja, käyttäjillä on nyt mahdollisuus muuttaa hakunsa suuntaa. Käyttäjien ei tarvitse enää huolehtia siitä, että ohitat sanan vahingossa ja heidän täytyy käydä läpi koko asiakirja tai historia sanan löytämiseksi. Se on suuri ajansäästäjä, varsinkin kun tarkastetaan paljon tekstiä sisältävän asiakirjan oikeinkirjoitus.

Poliisin muuttujat
InDesign tukee nyt muuttuvaa kirjasinta, uusi avoimen kirjasimen muoto, joka tukee mukautettuja määritteitä, kuten paksuutta, leveys, taipumus, optinen koko, jne. käyttäjän muokata mukautettuja määritteitä.

Määritä tyylien pikakuvakkeet näppäimistöllä ilman numeronäppäimistöä
Aiemmissa versioissa d'InDesign, työpöydän ja kannettavan tietokoneen käyttäjät, joilla ei ollut numeronäppäimistöllä varustettua näppäimistöä, eivät voineet määrittää tyylien pikavalintoja. Käyttäjillä on nyt mahdollisuus määrittää tyylille melkein kaikki pikanäppäimet käyttämällä näppäimistöjä ilman numeronäppäimistöä.

Kotisivu
Aikaisemmissa versioissa, näyttääksesi aloitusnäytön, käyttäjien oli suljettava kaikki avoimet asiakirjat. Nyt, on uusi aloituspainike, joka avaa aloitusnäytön milloin haluat. Uuden kuvakkeen avulla käyttäjät voivat siirtyä asiakirjasta aloitusnäyttöön napsauttamalla nuolipainiketta tai kuvaketta. InDesign.

Lisäksi, valikot, jotka olivat aiemmin osa sovelluspalkkia (Näyttöasetukset ja näyttötila) on lisätty työkaluriville.

haku Creative Cloud
Aloitusnäytön yläosassa olevaa hakutoimintoa on parannettu. Kun kirjoitat, Ehdotetut hakulausekkeet alkavat näkyä avattavassa luettelossa, aiemmin haetuilla elementeillä. Hakupalkki näkyy nyt aloitusnäytön keskellä ja näyttää vastaavat kohdat Ohjeessa / Tuki, Käyttäjäkanta ja työasiakirjat.

Lajittele Linkit-paneelissa Skaala-vaihtoehdolla
Linkit-paneelin asteikkokerroin voidaan nyt lajitella numeroiksi. Aikaisemmissa versioissa, asteikkokerroin lajiteltiin aakkosjärjestyksessä, kuten alla.

Tekstimoottorituki Kaakkois-Aasian kielille
Uusi tekstimoottori, Harfbuzz, lisätään kohtaan World-ready composer. Tämä moottori parantaa komentosarjojen renderointia seuraaville Kaakkois-Aasian kielille: Thai, birman, khmer, lao et cinghalais.

Tuonti SVG
VG- ja SVGZ-muotoiset tiedostot voidaan tuoda asiakirjoihin InDesign ja InCopy. Ennen, CC-kirjastojen SVG: t tuotiin PNG: nä vuonna InDesign, mutta nyt, ne tuodaan SVG: nä. Lue SVG, sekä Native Animation (HYMY), tukee InDesign ja voidaan viedä HTML- ja ePub-tiedostoihin. Tämä vaihtoehto on käytettävissä sekä Object Export Options -valintaikkunassa (ePub ja HTML Export -välilehti) ja HTML- ja ePub-vienti-valintaikkunoissa.

Adobe InDesign 2020 v15 esiaktivoitu


0
0.0 luokitus
0 / 5 tähdet (0 näkymä)
Erinomainen0%
Oikein hyvä0%
Keskiverto0%
Huono0%
kamala0%

peruuttaa

 

Arvioi tämä artikkeli

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. pakolliset kentät on merkitty *