artikel opdateret 25 november 2020 til 2 h 59 mig


downloade Adobe Dimension 2020 pre-aktiveret.


Adobe Dimension er et sæt 2D- og 3D-kompositionsværktøjer med en brugervenlig og moderne grænseflade for at forenkle sammensætningen af ​​illustrationer
Adobe Dimension CC 2020 er en kraftfuld og avanceret applikation, der giver brugerne mulighed for at omdanne og designe deres billeder til 3D- og 2D-objekter eller billeder. Appen har høj kvalitet og realistiske resultater og rapporter. Det indeholder detaljerede og omfattende værktøjer og muligheder for at redigere filter og effekter af billeder for at forbedre billedkvaliteten og opnå bedre udseende og ydeevne..

Adobe Dimension CC 2020 giver brugerne mulighed for at fjerne objektet eller enhver uønsket del af billederne med forskellige muligheder og metoder, så brugerne kan beskære den uønskede del, skaber perspektivet for det uønskede objekt eller kan bruge de andre fjernelsesværktøjer, der tilbydes af appen.

Det er designet og udviklet til både begyndere og fagfolk til at lære nye redigeringsfærdigheder og forbedre projektets arbejdsgang uden at spilde tid og kræfter. Brugere kan udføre andre opgaver i andre Adobe-produkter som Photoshop, Illustrator og fortsæt redigering uden problemer.

BESTYRELSE BRUG:
Udfør ikke de foreslåede opdateringer med risiko for, at softwaren ikke længere fungerer.

Efterlad et Svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *