artikel opdateret 25 november 2020 til 3 h 04 mig


downloade Adobe InDesign 2020 pre-aktiveret


InDesign 2020 understøtter formater SVG, SVGZ et SMIL (animation SVG hjemmehørende) og gengiver output som vektorindhold, når de eksporteres til. PDF, HTML, EPUB eller Publish Online. desuden, grafik SVG animeret kan forhåndsvises i panelet Interaktivitetseksempel EPUB d'InDesign.

Hvad er nyt i InDesign
Gennem det forløbne år, Technology for Publishing var en del af preview-programmet, der testede nye versioner af'InDesign. Mange tilføjede funktioner var på vores ønskeliste!

Her er en liste over, hvad du kan forvente af Adobe. InDesign 2020. (Du bemærkede navneændringen? "CC" er blevet slettet.)

Kolonne regler
Søjleregler kan automatisk tilføjes mellem søjler i en tekstramme med flere søjler. Søjleregler kan tegnes fra stigningen af ​​den øverste tekstlinje til nedstigningen af ​​den nederste tekstlinje. I tilfælde af en tom tekstramme med Indsæt søjleregler aktiveret, reglerne anvendes fra den øverste indsats til den nederste indsats i tekstrammen. Så snart der er et eller flere tegn i tekstblokken, søjlereglen anvendes fra opstigningen af ​​den øverste række til nedstigningen af ​​den nederste række af tekst i rammen, såsom et afsnit. For at tilføje kolonneregler, vælg funktionen i dialogboksen Tekstblokeringsindstillinger (Objekt> Tekstblokeringsindstillinger) eller i dialogboksen Objektstil

Find lignende billeder
Ud over den funktionalitet, der er tilgængelig i panelet CC Libraries, brugere kan nu finde lignende grafiske ressourcer direkte fra grafik placeret i deres layout InDesign. At finde lignende ressourcer, en bruger kan højreklikke på den grafiske ressource i dokumentet InDesign og vælg Find lignende billeder, vælg den grafiske ressource, og vælg Rediger> Find lignende billeder, eller vælg den grafiske ressource, og klik på knappen Find lignende billeder i egenskabspanelet. InDesign vil søge i Adobe Stock og CC Libraries-panelet. Søgning kan gøres mere specifik ved at beskære dele af kildeklippet. Alle matchende aktiver vises i panelet CC Libraries.

Forbedret stavekontrol / Omvendt stavekontrol
Ligesom Find-dialogen / Modifikator, brugerne har nu mulighed for at ændre retningen for deres søgning. Brugere behøver ikke længere bekymre sig om at springe et ord over ved en fejltagelse og skulle gå gennem hele dokumentet eller historikken for at finde det ord. Det er en stor tidsbesparelse, især når du kontrollerer stavning af et dokument, der indeholder meget tekst.

Politikvariabler
InDesign understøtter nu variabel skrifttype, et nyt åbent skrifttypeformat, der understøtter brugerdefinerede attributter såsom tykkelse, bredden, hældning, optisk størrelse, etc. en bruger til at ændre tilpassede attributter.

Tildel genveje til stilarter ved hjælp af tastaturer uden et numerisk tastatur
I tidligere versioner d'InDesign, desktop- og laptop-brugere, der ikke havde et tastatur med numerisk tastatur, kunne ikke tildele genveje til stilarter. Brugere har nu muligheden for at tildele næsten enhver tastaturgenvej til stilarter ved hjælp af tastaturer uden et numerisk tastatur.

Hjemmeside
I tidligere versioner, for at få vist startskærmen, brugerne måtte lukke alle åbne dokumenter. Nu, der er en ny startknap, der åbner startskærmen, når du vil. Det nye ikon giver brugerne mulighed for at flytte fra et dokument til startskærmen ved at klikke på pileknappen eller ikonet. InDesign.

desuden, menuer, der tidligere var en del af applikationslinjen (Skærmindstillinger og skærmtilstand) er blevet føjet til værktøjslinjen.

søgning Creative Cloud
Søgefunktionen øverst på startskærmen er blevet forbedret. Mens du skriver, Foreslåede søgeudtryk begynder at vises i en rulleliste, med tidligere søgte elementer. Søgelinjen vises nu i midten af ​​startskærmen og viser de tilsvarende elementer i Hjælp / Support, Brugerlager og arbejdsdokumenter.

Sorter i panelet Links med indstillingen Skaler
Skalafaktoren i Links-panelet kan nu sorteres som tal. I tidligere versioner, skaleringsfaktoren blev sorteret alfabetisk, som vist nedenfor.

Tekstmotorsupport til sydøstasiatiske sprog
En ny tekstmotor, Harfbuzz, tilføjes under World-ready composer. Denne motor forbedrer gengivelsen af ​​scripts til de følgende sydøstasiatiske sprog: Thai, birman, khmer, lao et cinghalais.

Import SVG
VG- og SVGZ-formatfiler kan importeres til dokumenter InDesign og InCopy. Før, SVG'er fra CC-biblioteker blev importeret som PNG i InDesign, men nu, de vil blive importeret som SVG. Læs SVG, samt Native Animation (SMIL), understøttes af InDesign og kan eksporteres til HTML og ePub. Denne mulighed er tilgængelig både i dialogboksen Objekteksportindstillinger (fanen ePub og HTML-eksport) og i HTML- og ePub-eksportdialoger.


0
0.0 bedømmelse
0 / 5 stjerner (0 udsigt)
Fremragende0%
Meget godt0%
Gennemsnit0%
Fattige0%
Forfærdelig0%

afbestille

 

Bedøm denne artikel

Efterlad et Svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *