artikel opdateret 23 november 2020 til 0 h 12 mig


downloade Adobe Photoshop CC 2020 pre-aktiveret til Windows


Forestil dig virkeligheden igen med Adobe Photoshop 2020.
32 bits, 64 bits
Millioner af designere, fotografer og kunstnere over hele verden bruger Photoshop for at gøre det umulige muligt. Fra plakater til emballage, fra grundlæggende bannere til smukke websteder, fra uforglemmelige logoer til iøjnefaldende ikoner, Photoshop bevæger den kreative verden. Med intuitive værktøjer og brugervenlige skabeloner, selv begyndere kan skabe noget ekstraordinært.
Fuld version forudaktiveret
Den kreative verden kører videre Photoshop
Millioner af designere, fotografer og kunstnere over hele verden bruger Photoshop at gøre det umulige muligt.

Designet til alle til at designe noget;
Fra plakater til emballage, fra grundlæggende bannere til smukke websteder, fra uforglemmelige logoer til iøjnefaldende ikoner, Adobe Photoshop 2020 aktiveret holder den kreative verden i bevægelse. Med intuitive værktøjer og brugervenlige skabeloner, selv begyndere kan skabe noget ekstraordinært.

Ikke kun at tage billeder.
Uanset om du leder efter daglige touch-ups eller total transformation, vores grafiske designsoftware tilbyder et komplet sæt professionelle fotograferingsværktøjer, der gør dine billeder til kunstværker. Justere, afgrøde, slet objekter, retouchere og reparere gamle fotos. Spil med farve, effekter og mere for at gøre det almindelige til noget ekstraordinært.

Tegn og mal alt, hvad du drømmer om, med værktøjer, der er specielt designet til illustratorer. Mal i perfekt symmetriske mønstre. Få pænt udseende med udglattende linjer. Og lav med blyanter, kuglepenne, markører og børster, der ser rigtige ud – inklusive mere end 1000 fra den berømte illustrator Kyle T.Webster.

Symmetri-tilstand
Mal i perfekt symmetri med en ny tilstand, der lader dig definere dine akser og vælge mellem forudindstillede mønstre såsom cirkulære, radial, spiral og mandala.

Ny indholdsbevidst udfyldningsoplevelse
Dedikeret arbejdsområde giver dig mulighed for at vælge de nøjagtige pixels, der skal bruges til udfyldninger, og Adobe Sensei letter deres rotation, deres skalering og spejling.

Rammeværktøjet i Adobe Photoshop 2020 er aktiveret
Opret figurer eller tekstblokke, der skal bruges som pladsholdere på dit lærred. Træk og slip billeder for at udfylde rammerne, og de skaleres, så de passer.

Adobe Photoshop 2020 v21 (X64) pre-aktiveret


0
0.0 bedømmelse
0 / 5 stjerner (0 udsigt)
Fremragende0%
Meget godt0%
Gennemsnit0%
Fattige0%
Forfærdelig0%

afbestille

 

Bedøm denne artikel

Efterlad et Svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *