article actualitzat 23 de novembre 2020 per 1 h 58 em


descarregar Adobe Dimension 2020 pre-activat.


Adobe Dimension és un conjunt d’eines de composició 2D i 3D amb una interfície fàcil d’utilitzar i moderna per simplificar la composició de les il·lustracions
Adobe Dimensió CC 2020 és una aplicació avançada i potent que permet als usuaris transformar i dissenyar les seves imatges en objectes o imatges 3D i 2D. L’aplicació té resultats i informes realistes d’alta qualitat i realistes. Inclou eines i opcions detallades i extenses per editar el filtre i els efectes de les imatges per millorar la qualitat de la imatge i aconseguir un millor aspecte i rendiment..

Adobe Dimensió CC 2020 permet als usuaris eliminar l'objecte o qualsevol part no desitjada de les imatges amb diverses opcions i mètodes, de manera que els usuaris poden retallar la part no desitjada, creant la perspectiva de l'objecte no desitjat o pot utilitzar les altres eines d'eliminació que ofereix l'aplicació.

Està dissenyat i desenvolupat perquè principiants i professionals aprenguin noves habilitats d’edició i millorin el flux de treball del projecte sense perdre temps i esforç. Els usuaris poden realitzar altres tasques en altres productes d'Adobe, com Photoshop, Il·lustrador i continueu editant sense cap problema.

Adobe Dimension 2020 X64 pré-activé

JUNTA D'ÚS:
No realitzeu les actualitzacions proposades a risc que el programari deixi de funcionar.

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *