article actualitzat 22 de novembre 2020 per 23 h 44 em


descarregar Adobe InDesign 2020 pre-activat


InDesign 2020 admet formats SVG, SVGZ et SMIL (animació SVG nadiu) i renderitzarà la sortida com a contingut vectorial en exportar a. PDF, HTML, EPUB o Publish Online. a més, gràfics SVG animat es pot previsualitzar al tauler de visualització prèvia de la interactivitat EPUB d'InDesign.

Novetats de InDesign
Al llarg de l'any passat, Technology for Publishing formava part del programa de previsualització que va provar noves versions de'InDesign. Hi havia moltes funcions afegides a la nostra llista de desitjos!

Aquí teniu una llista del que podeu esperar d'Adobe. InDesign 2020. (Heu notat el canvi de nom? El "CC" s'ha suprimit.)

Regles de columna
Les regles de columna es poden afegir automàticament entre columnes en un marc de text de diverses columnes. Les regles de les columnes es poden dibuixar des de la pujada de la línia superior del text fins al descens de la línia inferior del text. En el cas d’un marc de text buit amb les regles d’inserció de columna activades, les regles s'apliquen des de la inserció superior fins a la inserció inferior del marc de text. Tan bon punt hi hagi un o més caràcters al bloc de text, la regla de columna s'aplica des de l'ascens de la fila superior fins al descens de la fila inferior de text del marc, com ara un paràgraf. Per afegir regles de columna, seleccioneu la funció al quadre de diàleg Opcions del bloc de text (Objecte> Opcions de bloqueig de text) o al quadre de diàleg Estil d'objecte

Cerqueu imatges similars
A més de la funcionalitat disponible al tauler CC Biblioteques, ara els usuaris poden trobar recursos gràfics similars directament dels gràfics ubicats als seus dissenys InDesign. Per trobar recursos similars, un usuari pot fer clic amb el botó dret al recurs gràfic del document InDesign i trieu Cerca imatges similars, seleccioneu el recurs gràfic i trieu Edita> Cerca imatges similars, o seleccioneu el recurs gràfic i feu clic al botó Cerca imatges similars al tauler de propietats. InDesign cercarà Adobe Stock i el tauler CC Biblioteques. La cerca es pot fer més específica retallant parts del clip d'origen. Tots els recursos coincidents es mostraran al tauler Biblioteques CC.

S'ha millorat la correcció ortogràfica / Revisar la correcció ortogràfica
Com el diàleg Cerca / Modificador, ara els usuaris tenen l'opció de canviar la direcció de la cerca. Els usuaris ja no s’han de preocupar de saltar-se una paraula per error i d’haver de revisar tot el document o l’historial per trobar aquesta paraula. És un gran estalvi de temps, especialment quan es comprova l'ortografia d'un document que conté molt text.

Variables de polítiques
InDesign ara admet tipus de lletra variable, un nou format de tipus de lletra de tipus obert que admet atributs personalitzats com el gruix, l'amplada, inclinació, mida òptica, etc.. un usuari per modificar atributs personalitzats.

Assigneu dreceres a estils mitjançant teclats sense teclat numèric
En versions anteriors d'InDesign, els usuaris d’escriptoris i portàtils que no tenien un teclat amb teclat numèric no podien assignar dreceres d’estils. Ara els usuaris poden assignar gairebé qualsevol drecera de teclat a estils mitjançant teclats sense teclat numèric.

Pàgina inicial
En versions anteriors, per mostrar la pantalla inicial, els usuaris havien de tancar tots els documents oberts. Ara, hi ha un nou botó d'inici que obrirà la pantalla d'inici sempre que vulgueu. La nova icona permet als usuaris passar d’un document a la pantalla d’inici fent clic al botó de fletxa o a la icona. InDesign.

a més, menús que anteriorment formaven part de la barra d’aplicacions (Opcions de visualització i mode de pantalla) s'han afegit a la barra d'eines.

recerca Creative Cloud
S'ha millorat la funció de cerca a la part superior de la pantalla d'inici. A mesura que escriviu, els suggeriments de frases de cerca comencen a aparèixer en una llista desplegable, amb elements cercats prèviament. La barra de cerca ara es mostra al centre de la pantalla inicial i mostra els elements corresponents a Ajuda / suport, Stock d’usuaris i documents de treball.

Ordeneu al tauler Enllaços amb l’opció Escala
El factor d’escala del tauler Enllaços ara es pot ordenar com a nombres. En versions anteriors, el factor d'escala es va ordenar alfabèticament, com es mostra a continuació.

Suport del motor de text per a llengües del sud-est asiàtic
Un nou motor de text, Harfbuzz, s'afegeix a sota World-ready composer. Aquest motor millora la representació dels scripts per a les següents llengües del sud-est asiàtic: Tailandès, birman, Khmer, lao et cinghalais.

Importació SVG
Els fitxers en format VG i SVGZ es poden importar a documents InDesign i InCopy. Abans, Els fitxers SVG de les biblioteques CC es van importar com a PNG a InDesign, però ara, s’importaran com a SVG. Llegiu SVG, així com Animació Nativa (SOMRIURE), són compatibles amb InDesign i es pot exportar a HTML i ePub. Aquesta opció està disponible al quadre de diàleg Opcions d’exportació d’objectes (Pestanya Exportar ePub i HTML) i als diàlegs d'exportació HTML i ePub.

Adobe InDesign 2020 v15 pre-activat


0
0.0 classificació
0 / 5 estrelles (0 vista)
Excel · lent0%
Molt bé0%
Mitjana0%
Pobre0%
horrible0%

cancel·lar

 

Valorar aquest article

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *